Skip to main content

Platform Forex yang sesuai - Apa itu Streamster

Salam semua,
Hari ini along nak share perkara biasa yang newbie forex tanya.

Long, ape kejadah steamster ?

Jawapan :

STREAMSTER.


Streamster adalah platform dagangan padat(compact) umpama bawa kereta kancil atau viva. Mudah untuk digunakan, dan ia adalah pilihan yang disyorkan untuk semua orang yang fresh dan baru dalam dunia forex.MT4 pula ialah platform forex biasa yang digunakan secara meluas di dunia.

Dan paling mustahak dan yang paling penting,streamster tidak mengenakan caj swap,interest dan riba' serta mematuhi Akaun dagangan Islamik yang di haruskan syarak.Anda floating lah berbulan-bulan,satu sen pun tidak akan dikenakan caj.

Selain daripada kemudahan penggunaan, Streamster juga merupakan platform telus dan terhindar dari lagging ketika news impact atau seumpamanya. Streamster adalah 4 decimal. Pips berrwarna Hijau ketika untung dan berwarna merah ketika floating atau rugi.



Ciri-ciri yang unik termasuk ruangan chat pelbagai saluran di mana pedagang forex boleh bertanya tentang pasaran atau mana-mana topik yang lain dan di mana sokongan pelanggan yang diberikan kepada pelanggan streamster juga dalam masa sebenar.

Streamster juga unik dengan mempunyai susun atur pemuka ringkas dimana akaun demo dan live akaun wujud dalam satu akaun dagangan menjadikannya satu platform yang sangat mudah untuk tujuan pendidikan. 

Di samping itu, terdapat Account Centre bersepadu yang membolehkan pedagang untuk melaksanakan kebanyakan tugas akaun pentadbiran kewangan, seperti pemindahan dana, deposit dan pengeluaran, yang menjadikan Streamster platform dagangan forex paling mudah dalam dunia setakat ini.

Yang nak daftar boleh klik di SINI.

Akaun Islamik.

Along ada sertakan panduan pendaftaran secara terperinci.
Semoga anda berdagang forex dalam keadaan yang di haruskan syarak dan terhindar daripada rezeki yang tidak berkat.

Wassalam.




Comments

Popular posts from this blog

Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.

Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


Tidak ScamBukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.
Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak…

Kisah Penipuan Aeon dan Sen Heng

Salam Ramadhan buat semua, Hari ini penulis ingin share betapa kayanya syarikat yang sudah banyak kali menipu mangsa-mangsa tanpa disedari pihak berkuasa dan modus operandi mereka sangat licik hingga mengaut keuntungan beratus juta RM.
Sehinggalah luahan sahabat FB menceritakan kisah "Untold" story penipuan Aeon Credit  dan "Seng Heng"  (Senheng) dimana kedua-duanya "sam SENG" .



AEON 2016 ANNUAL REPORT
(Baru sahaja di padam dari laman Google)
Admin sempat download buat tatapan dan bukti keuntungan "RIBA'" Syarikat AEON buat tatapan pembaca pembaca.



































Kisah hari ini, balik kampung jumpa parents. Abah mengeluh bila akaun BSN miliknya, hasil menjadi guru kafa bertahun-tahun tiba-tiba saja kosong. Padahal, dia tidak pernah mengeluarkan duit dari akaun tersebut. Kerana itulah simpanannya untuk pergi haji dan umrah. 
Bila ditanya pada BSN, rupa-rupanya dipotong oleh Aeon Credit secara auto debit. 
Kisahnya bermula bila abah membeli motosi

Senarai 100 forex trader dan broker dalam Pemantauan Bank negara Malaysia

Salam,

Seperti biasa,tugas kami memberikan artikel yang straight to the point.
Tak pandai nak karang cerita macam thevocket.com.
Artikel ini membuatkan penulis hilang 100 rakan scam,namun demi menjaga maslahat orang awam,kaedah begini menjadi keutamaan.
Kita ni orang kampung , yang hidup lebih gemar berterus terang mempertahankan hak yang teraniaya dan menolak kebatilan.

Pihak Piphijau tidak menyentuh dosa pahala peribadi individu atau owner broker di bawah.
Sekadar nasihat sesama supaya berhati-hati dalam dunia penipuan "online".
Sedangkan Pengetua Maahad Tahfiz kena auta pelaburan Forex.Inikan pula kita.



*Dalam Pemantauan BNM tidak semestinya broker atau laman web tersenarai bersalah. Mana-mana individu yang terlibat dengan bidang forex ,100% risiko ditanggung sendiri.Melainkan aduan "Terbukti" kes-kes penipuan berimpak tinggi,turun naik mahkamah yang disenarai BNM disini .

Tugas team kami Piphijau membantu konsultansi & menasihati anda bidang pelaburan Teknikal Anali…