Skip to main content

Kelas Super Trader Advance + Personel Coaching




Salam Semua,

100 pcs preview"Hardcopy" sudah habis diberikan percuma kepada yang pm awal .Yang masih belum membaca,sila klik di sini "google drive" presentation.Anda boleh download dan print.

Buku cetakan "FULL EDITION" dan dipenuhi teknik di dalamnya ADVANCE (Dari Budak Kampung Ke Super Trader) tanpa berbasa basi dan dipenuhi ilmu terus terang dan antara Kandungan:

1.Psykologi trader
2.Advance trading dan timing trading
3.Leverage dan Lot
4.Advance Chart
5.Pending Order "Super Trader"
6.Teknik Slice Minor Major Fibo.
7.Teknik Rahsia Dan Zanger dan Soros.
8.Entry terbaik dan sebabnya.
9.Solid Shadow Entry
10.Advance teknik Karkersz
11.Magic Number Synergyrush (Kod rahsia Binary dan matrix)yang tersembunyi dibelakang Candle MT4,dengan izin Allah berjaya along bongkarkan.
12.Teknik "Holy Grail" yang dicari-cari seluruh trader dunia(Ramai trader tahap 1 dan 2 yang mencebik)sebenarnya ada.Along akan buktikan :)
13.Teknik Group marking.
14.Teknik RED NEWS.
15.Eagle Eyes (Versi teknik Hj Ghazali + karkersz + along)
16.Teknik Management Corporate Sufi.
17.Teknik "Sogeh" (Kajian 5 Manusia Istimewa)
18.Amalan Kesogehan "Advance" + Miracle Numbers.



Hardcopy ini hanya diberi kepada yang hadiri kelas Advance Professional Coaching dan along berikan sambungan preview  yang tidak akan di "ebook" kan bagi menjaga mutu dan kualiti ilmu ini.Hanya Hardcopy bertanda tangan along sahaja akan diberikan kepada yang benar-benar serius.

Hubungi admin (What Apps atau SMS):
0196796869
Pn.Juria Razali
untuk Advance Professional Coaching.
Kelas PC hanya diadakan setiap Jumaat.
Kelas hanya limit 5 -10 orang perserta sahaja bagi menjamin ilmu talaqi ini benar-benar beri dan menjadikan anda super trader "bertaqwa"
8:30 a.m - 5:30 p.m
Lokasi hanya di Suria Beach Resort,Cherating,Pahang sahaja.

http://www.suriaresorts.com/cherating/images/cherating_banner012.jpg


Comments

  1. A
    AB
    BBBC
    BCF
    CF
    EF
    E

    advanced?? kah2

    ReplyDelete
  2. saya pernah gi kelas personal coaching along... along mmg da best, along mmg humble.. terima kasih along.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,jika boleh tuan berikan nama,senang sikit along nak ingat :)
      In sya Allah kita boleh jumpa lagi,jika nak ulang hadir datanglah f.o.c buat bekas peserta PC

      Delete
  3. Salam along.. kelas pc hanya di cherating sahaja ker? atau ada buat ditempat lain? ada jadual kelas pc ker?

    Azlan - Kelas Ipoh Mei 2014

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.

Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


Tidak ScamBukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.
Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak…

Kisah Penipuan Aeon dan Sen Heng

Salam Ramadhan buat semua, Hari ini penulis ingin share betapa kayanya syarikat yang sudah banyak kali menipu mangsa-mangsa tanpa disedari pihak berkuasa dan modus operandi mereka sangat licik hingga mengaut keuntungan beratus juta RM.
Sehinggalah luahan sahabat FB menceritakan kisah "Untold" story penipuan Aeon Credit  dan "Seng Heng"  (Senheng) dimana kedua-duanya "sam SENG" .



AEON 2016 ANNUAL REPORT
(Baru sahaja di padam dari laman Google)
Admin sempat download buat tatapan dan bukti keuntungan "RIBA'" Syarikat AEON buat tatapan pembaca pembaca.



































Kisah hari ini, balik kampung jumpa parents. Abah mengeluh bila akaun BSN miliknya, hasil menjadi guru kafa bertahun-tahun tiba-tiba saja kosong. Padahal, dia tidak pernah mengeluarkan duit dari akaun tersebut. Kerana itulah simpanannya untuk pergi haji dan umrah. 
Bila ditanya pada BSN, rupa-rupanya dipotong oleh Aeon Credit secara auto debit. 
Kisahnya bermula bila abah membeli motosi

Senarai 100 forex trader dan broker dalam Pemantauan Bank negara Malaysia

Salam,

Seperti biasa,tugas kami memberikan artikel yang straight to the point.
Tak pandai nak karang cerita macam thevocket.com.
Artikel ini membuatkan penulis hilang 100 rakan scam,namun demi menjaga maslahat orang awam,kaedah begini menjadi keutamaan.
Kita ni orang kampung , yang hidup lebih gemar berterus terang mempertahankan hak yang teraniaya dan menolak kebatilan.

Pihak Piphijau tidak menyentuh dosa pahala peribadi individu atau owner broker di bawah.
Sekadar nasihat sesama supaya berhati-hati dalam dunia penipuan "online".
Sedangkan Pengetua Maahad Tahfiz kena auta pelaburan Forex.Inikan pula kita.



*Dalam Pemantauan BNM tidak semestinya broker atau laman web tersenarai bersalah. Mana-mana individu yang terlibat dengan bidang forex ,100% risiko ditanggung sendiri.Melainkan aduan "Terbukti" kes-kes penipuan berimpak tinggi,turun naik mahkamah yang disenarai BNM disini .

Tugas team kami Piphijau membantu konsultansi & menasihati anda bidang pelaburan Teknikal Anali…