Video pengenalan Forex Profit

Salam semua..
Hari ini along ada sedikit kelapangan untuk menulis dan berkongsi ilmu..
Tapi hari ini saya nak kongsikan sedikit video pengenalan advance forex profit dan bagaimana mudahnya profit berterusan setiap hari.
Anda semua boleh lihat kat sini ..SUPER TRADER PENGENALAN

Maaf jika kandungan video ini hanya sedikit kabur disamping audio dan gambarnya agak kurang jelas..maklumlah buat kecik-kecik aje..nak buat macam dr. Azizan Osman..in sya Allah dalam perancangan..

Biar kecil asal berhasil..bila dah buat official nanti ,along tetap macam korang mula-mula kenal dulu..agak selekeh..tapi maskulin..hehehe

Sebelum ini along ajar forex hanya untuk rakan-rakan terdekat..dekat rumah..taman Geliga Intan,Kemaman,Terengganu..lama-lama jiran tanya,ape pasal penuh parking kat luar umah..so ..bagi menjaga privacy jiran dan keselesaan anak didik yang lain saya buat kat Suria Beach Resort,Cherating pada 23 Ogos 2013 hari Jumaat..10 minit dari rumah..kami semua sama2 kongsi duit sewa bilik seminar..along bagitau ,korang beruntung..lepas ini along buat official,ada charge professional coaching..

 Kisah sebelum saya mula buat seminar Forex Advance :) :



Sebenarnya saya tak mahu cerita tentang ilmu ini.Disebabkan mahu buang sifat kedekut atas ilmu Allah,bermulalah semua ini berlaku awal tahun 2013.

 
Saya bermula berkongsi ilmu,jika ada sahabat atau waris yang bertanya.
 
Jika ada kelapangan,rakan2 akan datang ke rumah berguru 


 
Saya akan pastikan setiap anak didik yang berguru,kenyang dan dapat ilmu bila bertandang ke rumah.
  
Atas permintaan di page FB Forex Profit saya mula buka whats app..tak sampai sebuan dua..dah full house
  
Saya mula menulis ilmu ini dan berikan percuma buat yang dahagakan ilmu forex yang di haruskan syarak ditambah psykologi forex yang tidak di ketahui umum. 
  
Bermulah seminar Forex Profit Advance dan Live Trading yang pertama..tanyalah mana2 trainer,guru atau pakar2 forex..mereka mengenakan caj yang agak mahal..tanya mereka jika anda kenal..Along bahang sen mung brape?(base Tranung)..hehehe
Gambar di atas adalah pip hijau (profit) salah sorang anak didik yang hadir ke seminar..bayangkan jika 1 pip hijau (usd10) kira sendiri..profit sejam dua mereka trading forex...



 Along ingat lepas seminar dah habis dah perkongsian..apa ilmu pelaris yang kau santau pada budak2 ni..sampai 2 pagi masih bertanya berkenaan forex..saya nak pastikan semuanya jelas.:)
 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :