Skip to main content

Video pengenalan Forex Profit

Salam semua..
Hari ini along ada sedikit kelapangan untuk menulis dan berkongsi ilmu..
Tapi hari ini saya nak kongsikan sedikit video pengenalan advance forex profit dan bagaimana mudahnya profit berterusan setiap hari.
Anda semua boleh lihat kat sini ..SUPER TRADER PENGENALAN

Maaf jika kandungan video ini hanya sedikit kabur disamping audio dan gambarnya agak kurang jelas..maklumlah buat kecik-kecik aje..nak buat macam dr. Azizan Osman..in sya Allah dalam perancangan..

Biar kecil asal berhasil..bila dah buat official nanti ,along tetap macam korang mula-mula kenal dulu..agak selekeh..tapi maskulin..hehehe

Sebelum ini along ajar forex hanya untuk rakan-rakan terdekat..dekat rumah..taman Geliga Intan,Kemaman,Terengganu..lama-lama jiran tanya,ape pasal penuh parking kat luar umah..so ..bagi menjaga privacy jiran dan keselesaan anak didik yang lain saya buat kat Suria Beach Resort,Cherating pada 23 Ogos 2013 hari Jumaat..10 minit dari rumah..kami semua sama2 kongsi duit sewa bilik seminar..along bagitau ,korang beruntung..lepas ini along buat official,ada charge professional coaching..

 Kisah sebelum saya mula buat seminar Forex Advance :) :



Sebenarnya saya tak mahu cerita tentang ilmu ini.Disebabkan mahu buang sifat kedekut atas ilmu Allah,bermulalah semua ini berlaku awal tahun 2013.

 
Saya bermula berkongsi ilmu,jika ada sahabat atau waris yang bertanya.
 
Jika ada kelapangan,rakan2 akan datang ke rumah berguru 


 
Saya akan pastikan setiap anak didik yang berguru,kenyang dan dapat ilmu bila bertandang ke rumah.
  
Atas permintaan di page FB Forex Profit saya mula buka whats app..tak sampai sebuan dua..dah full house
  
Saya mula menulis ilmu ini dan berikan percuma buat yang dahagakan ilmu forex yang di haruskan syarak ditambah psykologi forex yang tidak di ketahui umum. 
  
Bermulah seminar Forex Profit Advance dan Live Trading yang pertama..tanyalah mana2 trainer,guru atau pakar2 forex..mereka mengenakan caj yang agak mahal..tanya mereka jika anda kenal..Along bahang sen mung brape?(base Tranung)..hehehe
Gambar di atas adalah pip hijau (profit) salah sorang anak didik yang hadir ke seminar..bayangkan jika 1 pip hijau (usd10) kira sendiri..profit sejam dua mereka trading forex...



 Along ingat lepas seminar dah habis dah perkongsian..apa ilmu pelaris yang kau santau pada budak2 ni..sampai 2 pagi masih bertanya berkenaan forex..saya nak pastikan semuanya jelas.:)
 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.

Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


Tidak ScamBukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.
Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak…

Kisah Penipuan Aeon dan Sen Heng

Salam Ramadhan buat semua, Hari ini penulis ingin share betapa kayanya syarikat yang sudah banyak kali menipu mangsa-mangsa tanpa disedari pihak berkuasa dan modus operandi mereka sangat licik hingga mengaut keuntungan beratus juta RM.
Sehinggalah luahan sahabat FB menceritakan kisah "Untold" story penipuan Aeon Credit  dan "Seng Heng"  (Senheng) dimana kedua-duanya "sam SENG" .



AEON 2016 ANNUAL REPORT
(Baru sahaja di padam dari laman Google)
Admin sempat download buat tatapan dan bukti keuntungan "RIBA'" Syarikat AEON buat tatapan pembaca pembaca.



































Kisah hari ini, balik kampung jumpa parents. Abah mengeluh bila akaun BSN miliknya, hasil menjadi guru kafa bertahun-tahun tiba-tiba saja kosong. Padahal, dia tidak pernah mengeluarkan duit dari akaun tersebut. Kerana itulah simpanannya untuk pergi haji dan umrah. 
Bila ditanya pada BSN, rupa-rupanya dipotong oleh Aeon Credit secara auto debit. 
Kisahnya bermula bila abah membeli motosi

Senarai 100 forex trader dan broker dalam Pemantauan Bank negara Malaysia

Salam,

Seperti biasa,tugas kami memberikan artikel yang straight to the point.
Tak pandai nak karang cerita macam thevocket.com.
Artikel ini membuatkan penulis hilang 100 rakan scam,namun demi menjaga maslahat orang awam,kaedah begini menjadi keutamaan.
Kita ni orang kampung , yang hidup lebih gemar berterus terang mempertahankan hak yang teraniaya dan menolak kebatilan.

Pihak Piphijau tidak menyentuh dosa pahala peribadi individu atau owner broker di bawah.
Sekadar nasihat sesama supaya berhati-hati dalam dunia penipuan "online".
Sedangkan Pengetua Maahad Tahfiz kena auta pelaburan Forex.Inikan pula kita.



*Dalam Pemantauan BNM tidak semestinya broker atau laman web tersenarai bersalah. Mana-mana individu yang terlibat dengan bidang forex ,100% risiko ditanggung sendiri.Melainkan aduan "Terbukti" kes-kes penipuan berimpak tinggi,turun naik mahkamah yang disenarai BNM disini .

Tugas team kami Piphijau membantu konsultansi & menasihati anda bidang pelaburan Teknikal Anali…