Seminar Forex Analysis Consultant Advance Cyberjaya

Assalamualaikum wrt dan Salam Sejahtera.

Salam Kekayaan & Kejayaan kepada Tuan / Puan yang dihormati,

Kami ingin memaklumkan kepada Tuan / Puan 
Tarikh sesi Advance Seminar coaching Forex Analysis Consultant yang ke -12 adalah seperti berikut:

Tarikh:           27 Jun 2014 (Jumaat)
Masa:             8:30 Pagi - 5:00 Ptg
Kaedah:       4 Teknik Math Calculation akan dikongsikan

Maklumat lanjut tentang cara pendaftaran seperti dilampirkan di bawah.

Kepada yang berminat Tuan / Puan dinasihatkan untuk menghantar sms @ whats app KOD seperti di bawah.


Sebarang pertanyaan berkenaan kelas tuan/puan boleh hubungi maklumat seperti yang tertera di atas.
Terima kasih untuk sokongan Tuan / Puan kepada Team dan Crew www.piphijau.com.

Semoga ilmu yang Tuan / Puan perolehi dapat digunapakai dan diaplikasikan di dalam kehidupan dan pelaburan forex dengan ilmu.


“Corporate Sufi with Inspire, Educate, Add Value”

Juria Razali

Group Communications & Marketing Manager
Kumpulan  Wake Up Resources






Gambar Kelas 27 Jun 2014 yang lalu 


8 comments:

  1. Ilmu free kat internet..shadow ape lah...butoh hang

    bayar hutang dulu cibai karkes pukiwak

    lanciou

    ReplyDelete
  2. SALAM siapa anonymous ni tak beradap langsung mcm gaya org kecewa. saya pun tak kenal piphijau ni tapi......kalu apa yg di ajar boleh buat lebih faham dan terbukti ada yang berjaya apa salahnya join tapi kalu x de bukti muridnya berjaya tapi diade adekan cerita.InssyaAllah jawablah di akhirat nanti silap silap matipun susah makan duit haram.Dia sendiri tak pernah berjaya tapi ajar orang untuk tipu makan duit org utk makan minum anak bini.Jadi sumpah laknat nurid yg diajar Allah akan makbulkan, doa org teranaiya mustajab beb.Satu lagi tak semestinya semua yg diajar semuanya akan berjaya tapi usahalah dan solat istiqarah minta petunjuk sama ada forex sesuai dgn kita atau tidak dgn lain kata forex rezeki kita ke.Kerana Allah tak berikan rezeki semuanya sama kepada manusia.

    ReplyDelete
  3. Bayar hutang dulu baru cerita..lancau karkers cerita juta2...hari2 post SS...aku mesej telefon ..haram jadah tak berbalas..siap maki org mintak hutang..butoh wak lu karkez

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua paham prasaan lu bro.. tp lu salah tempat bro.karkers x lepak kat blog ni bro.x guna lu melalak maki hamun dalam ni.. ape kata lu cari dia kat luar.x manis kacau rumah org yg x tlibat..

      Delete
  4. Salam Ramdhan Buat semua,
    ada info yang perlu anda tahu bahawa pihak piphijau tidak bertanggungjawab atas tunai yang diberikan kepada Karkersz group,disebabkan polisi kami ketat dengan syarat anak didik kami tidak dibenarkan memberi tunai atau acc kepada mana2 individu untuk di tradingkan,jika berlaku yang demikian,kemungkinan pihak tuan bukan bekas peserta kami ataupun memberi deposit secara senyap-senyap(dengan harapan nak cepat kaya) tanpa pengetahuan pihak pengurusan kami.
    Ada info disini.
    http://www.piphijau.com/p/sogeh-profit-jelajah-malaysia.html

    Maaf Zahir dan Batin,semoga Ramadan kali ini Allah ampunkan dosa kita semua.


    ReplyDelete
    Replies
    1. sudahnye zulhakim tu sape?? tu adik kau ..kau yg bawak dia masuk dunia forex nie..kau abg dia..kau pun bertanggungjawab terhadap karkez cilaka itu..muke mintak penyepak dalam2..tak tahu tak perlu nak trade akaun orang lepas itu bagi janji manis..gua dah loss RM25K same dia..lancau lu...wa 7 paku pun cari lu

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Sila berikan nama penuh tuan,no Acc dan no hp..tinggalkan disini,jika zulhakim masih hidup dia wajib bayar,jika meninggal saya adalah salah seorang warisnya.
    Banyak juga amaun Rm25k,semoga menjadi pengajaran buat trader semua jgn mudah percaya dan mudah terpedaya.Tuntutlah ilmu atas dasar maslahat tuntutan hidup,ramai antara kita mengejar sesuatu yang "makin dikejar makin jauh dari kita"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :