Skip to main content

Seminar Forex Analysis Consultant Advance Cyberjaya

Assalamualaikum wrt dan Salam Sejahtera.

Salam Kekayaan & Kejayaan kepada Tuan / Puan yang dihormati,

Kami ingin memaklumkan kepada Tuan / Puan 
Tarikh sesi Advance Seminar coaching Forex Analysis Consultant yang ke -12 adalah seperti berikut:

Tarikh:           27 Jun 2014 (Jumaat)
Masa:             8:30 Pagi - 5:00 Ptg
Kaedah:       4 Teknik Math Calculation akan dikongsikan

Maklumat lanjut tentang cara pendaftaran seperti dilampirkan di bawah.

Kepada yang berminat Tuan / Puan dinasihatkan untuk menghantar sms @ whats app KOD seperti di bawah.


Sebarang pertanyaan berkenaan kelas tuan/puan boleh hubungi maklumat seperti yang tertera di atas.
Terima kasih untuk sokongan Tuan / Puan kepada Team dan Crew www.piphijau.com.

Semoga ilmu yang Tuan / Puan perolehi dapat digunapakai dan diaplikasikan di dalam kehidupan dan pelaburan forex dengan ilmu.


“Corporate Sufi with Inspire, Educate, Add Value”

Juria Razali

Group Communications & Marketing Manager
Kumpulan  Wake Up Resources






Gambar Kelas 27 Jun 2014 yang lalu 


Comments

  1. Ilmu free kat internet..shadow ape lah...butoh hang

    bayar hutang dulu cibai karkes pukiwak

    lanciou

    ReplyDelete
  2. SALAM siapa anonymous ni tak beradap langsung mcm gaya org kecewa. saya pun tak kenal piphijau ni tapi......kalu apa yg di ajar boleh buat lebih faham dan terbukti ada yang berjaya apa salahnya join tapi kalu x de bukti muridnya berjaya tapi diade adekan cerita.InssyaAllah jawablah di akhirat nanti silap silap matipun susah makan duit haram.Dia sendiri tak pernah berjaya tapi ajar orang untuk tipu makan duit org utk makan minum anak bini.Jadi sumpah laknat nurid yg diajar Allah akan makbulkan, doa org teranaiya mustajab beb.Satu lagi tak semestinya semua yg diajar semuanya akan berjaya tapi usahalah dan solat istiqarah minta petunjuk sama ada forex sesuai dgn kita atau tidak dgn lain kata forex rezeki kita ke.Kerana Allah tak berikan rezeki semuanya sama kepada manusia.

    ReplyDelete
  3. Bayar hutang dulu baru cerita..lancau karkers cerita juta2...hari2 post SS...aku mesej telefon ..haram jadah tak berbalas..siap maki org mintak hutang..butoh wak lu karkez

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua paham prasaan lu bro.. tp lu salah tempat bro.karkers x lepak kat blog ni bro.x guna lu melalak maki hamun dalam ni.. ape kata lu cari dia kat luar.x manis kacau rumah org yg x tlibat..

      Delete
  4. Salam Ramdhan Buat semua,
    ada info yang perlu anda tahu bahawa pihak piphijau tidak bertanggungjawab atas tunai yang diberikan kepada Karkersz group,disebabkan polisi kami ketat dengan syarat anak didik kami tidak dibenarkan memberi tunai atau acc kepada mana2 individu untuk di tradingkan,jika berlaku yang demikian,kemungkinan pihak tuan bukan bekas peserta kami ataupun memberi deposit secara senyap-senyap(dengan harapan nak cepat kaya) tanpa pengetahuan pihak pengurusan kami.
    Ada info disini.
    http://www.piphijau.com/p/sogeh-profit-jelajah-malaysia.html

    Maaf Zahir dan Batin,semoga Ramadan kali ini Allah ampunkan dosa kita semua.


    ReplyDelete
    Replies
    1. sudahnye zulhakim tu sape?? tu adik kau ..kau yg bawak dia masuk dunia forex nie..kau abg dia..kau pun bertanggungjawab terhadap karkez cilaka itu..muke mintak penyepak dalam2..tak tahu tak perlu nak trade akaun orang lepas itu bagi janji manis..gua dah loss RM25K same dia..lancau lu...wa 7 paku pun cari lu

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Sila berikan nama penuh tuan,no Acc dan no hp..tinggalkan disini,jika zulhakim masih hidup dia wajib bayar,jika meninggal saya adalah salah seorang warisnya.
    Banyak juga amaun Rm25k,semoga menjadi pengajaran buat trader semua jgn mudah percaya dan mudah terpedaya.Tuntutlah ilmu atas dasar maslahat tuntutan hidup,ramai antara kita mengejar sesuatu yang "makin dikejar makin jauh dari kita"

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.

Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


Tidak ScamBukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.
Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak…

Kisah Penipuan Aeon dan Sen Heng

Salam Ramadhan buat semua, Hari ini penulis ingin share betapa kayanya syarikat yang sudah banyak kali menipu mangsa-mangsa tanpa disedari pihak berkuasa dan modus operandi mereka sangat licik hingga mengaut keuntungan beratus juta RM.
Sehinggalah luahan sahabat FB menceritakan kisah "Untold" story penipuan Aeon Credit  dan "Seng Heng"  (Senheng) dimana kedua-duanya "sam SENG" .



AEON 2016 ANNUAL REPORT
(Baru sahaja di padam dari laman Google)
Admin sempat download buat tatapan dan bukti keuntungan "RIBA'" Syarikat AEON buat tatapan pembaca pembaca.



































Kisah hari ini, balik kampung jumpa parents. Abah mengeluh bila akaun BSN miliknya, hasil menjadi guru kafa bertahun-tahun tiba-tiba saja kosong. Padahal, dia tidak pernah mengeluarkan duit dari akaun tersebut. Kerana itulah simpanannya untuk pergi haji dan umrah. 
Bila ditanya pada BSN, rupa-rupanya dipotong oleh Aeon Credit secara auto debit. 
Kisahnya bermula bila abah membeli motosi

Senarai 100 forex trader dan broker dalam Pemantauan Bank negara Malaysia

Salam,

Seperti biasa,tugas kami memberikan artikel yang straight to the point.
Tak pandai nak karang cerita macam thevocket.com.
Artikel ini membuatkan penulis hilang 100 rakan scam,namun demi menjaga maslahat orang awam,kaedah begini menjadi keutamaan.
Kita ni orang kampung , yang hidup lebih gemar berterus terang mempertahankan hak yang teraniaya dan menolak kebatilan.

Pihak Piphijau tidak menyentuh dosa pahala peribadi individu atau owner broker di bawah.
Sekadar nasihat sesama supaya berhati-hati dalam dunia penipuan "online".
Sedangkan Pengetua Maahad Tahfiz kena auta pelaburan Forex.Inikan pula kita.



*Dalam Pemantauan BNM tidak semestinya broker atau laman web tersenarai bersalah. Mana-mana individu yang terlibat dengan bidang forex ,100% risiko ditanggung sendiri.Melainkan aduan "Terbukti" kes-kes penipuan berimpak tinggi,turun naik mahkamah yang disenarai BNM disini .

Tugas team kami Piphijau membantu konsultansi & menasihati anda bidang pelaburan Teknikal Anali…