Skip to main content

Piphijau Grand Forex Seminar Melaka

Salam buat semua subscriber Piphijau.com,

Team kami akan menganjurkan Piphijau Grand Forex Seminar Melaka, bertempat di :


MITC Convention Centre,
Jalan Konvensyen, MITC Complex,
Air Keroh, Melaka,
75450 Ayer Keroh,
Malaysia.

Lokasi Google Map

Pada :
23 April 2016 (Sabtu)

Mulai:

Jam 9 pagi hingga 5 petang.










Kelas Belajar FOREX Technical Analisis Consultant



JIKA:
1.BERMINAT HADIR , TINGGALKAN EMAIL DI LINK INI  <<-----
2.KAMI AKAN INBOX ANDA NOTA-NOTA PENTING SEBELUM KELAS BERMULA.
3.WHATS APP ADMIN 017 948 8490 (NIK LAN) @ 019 651 2313 (HAFEEZ) UNTUK LOKASI DAN ATURCARA KELAS.


Seminar kali ini bukan Priview,Ianya kelas yang mengajar ilmu teknikal analisis sebenar dan memerlukan pemahaman dan tenaga pengajar akan mendidik anda umpama Private Coaching sampai faham✅


ANDA TIDAK PERLU TUKAR KERJAYA UNTUK BELAJAR BIDANG FOREX INI.

MASALAH DI BAWAH ADALAH BIASA:

GAJI TAK NAIK ATAU BONUS TAK DAPAT DISEBABKAN COMPANY TEMPAT ANDA DALAM KEGAWATAN.

BEKERJA NAMUN BERMINAT UNTUK PENDAPATAN KEDUA?


Anda MUNGKIN salah seorang yang mempunyai ciri-ciri ini:
# Rajin kerja dan berdisplin, tapi income tak padan dengan kerja anda
# Ada impian nak belajar trading fx, tapi tak tahu mcm mana nak start?
# Nak tingkatkan tahap kehidupan dan kewangan, tapi tak tahu teknik dan lot apa yang sesuai untuk entry?
# Nak bantu ibu dan ayah dari segi kewangan, tapi kewangan sendiri pun cukup-cukup makan?
Anda patut pertimbangkan untuk contact kami secara "whats app atau sms" di

019 651 2313
(Admin Hafeez)

017 948 8490
(Admin Nik Lan)


Kami akan kongsikan kepada anda pengalaman untung rugi dalam trading fx ini,dan belajar dari kesilapan yang pernah kami lakukan.

Peluang berguru dengan mentor yang akan membimbing anda dari 3 segi :

1.Teknikal Analisis.
2.Ilmu Fundamental
3.Money Management

Dan tambahan ilmu "corporate sufi" untuk penuhi impian anda dengan MEMBANGUNKAN HERO sebenar diri anda yang sudah lama "tidur" dan "sering mengeluh akibat pelbagai kekecewaan".

Dalam seminar ini,kami akan bongkarkan rahsia "ILMU" santai-santai bagaimana kami:

#entrymarket
#settingchart
#3shadow
#algorithmnumber
#goldennumber
#smartfibo

Seterusnya bagaimana kembangkan pelaburan dengan modal sekecil USD100 ke 5 angka dalam beberapa bulan dengan #LoRisk dan#KonsistenReturn menggunakan teknik2 yg simple ,proven backtest,practical dan yang paling penting anda akan kami bimbing umpama adik beradik.

Yuran :
RM250 untuk Peserta Baru
RM80 Untuk EX Student

Yuran Rm100
buat mereka yang Mendaftar disini :
www.piphijau.com/p/panduan-daftar-mocaz.html dengan minimum deposit USD 50.

Setakat ini,kami tak pernah menghalau student yang hadir ikhlas nak belajar namun kekurangan modal manakala 
mereka yang mepunyai IC Melaka (04) iaitu yang benar-benar kesempitan .Hadirlah secara PERCUMA,dimana kos akan ditanggung pengurusan Piphijau.


Keberkatan ilmu bukan dinilai dari kewangan,kereta besar,profit berjuta,namun yang paling mustahak adalah doa baik-baik antara guru dan anak murid.In sya Allah.

M.Z.A
Coach Forex Anda
www.piphijau.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.

Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


Tidak ScamBukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.
Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak…

Kisah Penipuan Aeon dan Sen Heng

Salam Ramadhan buat semua, Hari ini penulis ingin share betapa kayanya syarikat yang sudah banyak kali menipu mangsa-mangsa tanpa disedari pihak berkuasa dan modus operandi mereka sangat licik hingga mengaut keuntungan beratus juta RM.
Sehinggalah luahan sahabat FB menceritakan kisah "Untold" story penipuan Aeon Credit  dan "Seng Heng"  (Senheng) dimana kedua-duanya "sam SENG" .



AEON 2016 ANNUAL REPORT
(Baru sahaja di padam dari laman Google)
Admin sempat download buat tatapan dan bukti keuntungan "RIBA'" Syarikat AEON buat tatapan pembaca pembaca.



































Kisah hari ini, balik kampung jumpa parents. Abah mengeluh bila akaun BSN miliknya, hasil menjadi guru kafa bertahun-tahun tiba-tiba saja kosong. Padahal, dia tidak pernah mengeluarkan duit dari akaun tersebut. Kerana itulah simpanannya untuk pergi haji dan umrah. 
Bila ditanya pada BSN, rupa-rupanya dipotong oleh Aeon Credit secara auto debit. 
Kisahnya bermula bila abah membeli motosi

Senarai 100 forex trader dan broker dalam Pemantauan Bank negara Malaysia

Salam,

Seperti biasa,tugas kami memberikan artikel yang straight to the point.
Tak pandai nak karang cerita macam thevocket.com.
Artikel ini membuatkan penulis hilang 100 rakan scam,namun demi menjaga maslahat orang awam,kaedah begini menjadi keutamaan.
Kita ni orang kampung , yang hidup lebih gemar berterus terang mempertahankan hak yang teraniaya dan menolak kebatilan.

Pihak Piphijau tidak menyentuh dosa pahala peribadi individu atau owner broker di bawah.
Sekadar nasihat sesama supaya berhati-hati dalam dunia penipuan "online".
Sedangkan Pengetua Maahad Tahfiz kena auta pelaburan Forex.Inikan pula kita.



*Dalam Pemantauan BNM tidak semestinya broker atau laman web tersenarai bersalah. Mana-mana individu yang terlibat dengan bidang forex ,100% risiko ditanggung sendiri.Melainkan aduan "Terbukti" kes-kes penipuan berimpak tinggi,turun naik mahkamah yang disenarai BNM disini .

Tugas team kami Piphijau membantu konsultansi & menasihati anda bidang pelaburan Teknikal Anali…