Top 100 Team & Individu Forex Malaysia

Salam semua trader,



Hari ini penulis ingin berkongsi senarai list nama pengelola,laman web atau personel yang aktif dalam memberi nilai ilmu forex khasnya sesama trader di Malaysia.Betapa meriahnya dan banyaknya ilmu yang dikurniakan Allah kepada kita trader,namun yang sedihnya kita sering salah menyalah terutamanya satu bangsa yang dikenali sebagai "Melayu".Namun ilmu ini tidak terbanding dengan ilmu Tuhan sekalian Alam.Biar kita profit dan withdraw sama-sama.

Trader Malaysia bagus-bagus sebenarnya di bandingkan dengan trader luar.Jika kita bersatu,anak-beranak Soros pun boleh datang Malaysia belajar.In sya Allah.

Artikel ini ditulis sebagai rujukan trader untuk menimba ilmu.Ranking bukan bermaksud yang atas mengatasi di bawah atau mengatasi setiap satu,ianya hanya senarai terpilih hasil pemerhatian telus pihak kami.


Senarai di bawah telah ditapis,dan menepati syarat utama iaitu:


  • Tidak Scam
  • Bukan individu mengelola Skim Cepat Kaya.

Penulis berharap,ianya telus dan pihak kami tidak dipaksa menulis atau ditaja mana-mana individu yang tersenarai.Pilihan di bawah,adalah melalui pemerhatian kami,supaya silaturrahim antara trader forex Malaysia berterusan dan Team PipHijau bersikap neutral pada semua pihak.

Kadangkala senarai di bawah,ada antara kita tak pernah kenal,baru hari ini dengar dan sebagainya.Inilah tujuan kami,berkongsi betapa banyaknya teknik forex dalam Malaysia.Namun hanya 5% dari kita yang profit dan withdraw.

Buang yang keruh,kita ambil yang jernih.Teruskan menimba ilmu,add friend mereka dan ber"guru"lah,supaya berkat dunia akhirat.Belajarlah dari pengalaman Profit dan kegagalan mereka,mintalah nasihat sebanyak-banyaknya supaya anda bersedia mengharungi antara bidang yang paling berisiko,apatah lagi ianya melibatkan kewangan anda samada profit berganda atau melebur kesemuanya.

1.Nasir Yaacob (Kuasa Forex)*
2.Oma Ally (BBMA)
3.Kamaruzaman Yusof (FRD261)
4.Khalid Hamid (Teknik Forex Sebenar)
5.Ghazali (Surfxwave)
6.Moshed Mohamad (Ultimate Trader Mastery)
7.Mansor Sapari (Supply & Demand)
8.Nazarudin (Superb Trader) *
9.Mohd Rohaizad Hassan (Handel Solution)
10.Faizal Mansor (E Infinity)
11.Afiq (Price Break Through) *
12.Atuk Pemalu Ftt FX  (Superman Fx Class)
13.Ichimoku Trader (Ichimoku Pro)
14.Tuan Adi (FBG Academy)
15.Qusyairi Azhar (Hebi Fx)
16.Faizal Sellindicator (THT M1)
17.Gero Azrol (Master Of Forex)*
18.Monika Zok (Teknik CSP)
19.Abdullah Fakhri (Motivasi FX) 
20.Arejugfx Dagangan Razwan (MPRC 4X)
21.Pak Lurah (Awan Pro) *
22.Zul & Baha Cbr (Fibo Musang) *
23.Roohi Adnan (Teknik R.A & BBMA)
24.Nik Fadlan (Teknik Smart Fibo) 
25.Siti Aishah Shabudin (Forex Tiga Puluh)
26.Dr Fourex (Teknik Kotak Ajaib) *
27.Nazri (Pelajari Forex)
28.Jamal Bin Abdullah (Naked Chart Trader)
29.Ghadaffi Khalid (Leonidas Fx)
30.Azlan (Ronin Fx)
31.Md Hazly (Sematt Trader Academy)
32.Shahril Khmd (Shahril FX)
33.Shahrul Faizi (Ukail Trade Academy)
34.Abdul Zali Ismail (Teknik PAP)
35.Azuri Fx (Pip Warrior)
36.Suhail Al Jafree (Bayu)
37.Soo Hye Mee (Expert In Coding)
38.Amier Suffie AnNur (Teknik Pukat)
39.Uqbah  (Uqbah Fx)
40.Fendy Kb Fx (Team Cap Ayam)
41.Fx Seekers (FKS Team Hunter)
42.Dukun Forex (Dukun Forex)
43.Luqman Kamil (Teknik Jam Server) *
44.Ridzwan Nazri (Forex Skilled)
45.Ahmad Saufy & Muna (Masa Fx) *
46.Tok Boom Marking (Fundamental Mastery)
47.Sifu Kental (Akademi Sifu Kental)
48.Remy Fx & Juliana (Teknik London Breakout)
49.Jazz,Anuar & Sufiez (BS28Scanner)
50.Hassan Al Banna (Al Banna Fx)
51.Amran Rozali (Bijak Forex)
52.Naim (Sangkakelubi Forex Academy)
53.Yun Yunn (CTC.FM)
53.Ustaz K (Katusha Fx)
54.Anafx Trader (Hybrid Renko Fx)
55.Tasya Nana (Lion Fx Group)
56.Pahang Traders (Teknik SBSC)
57.Golden Koi (Teknik Koi 49)
58.Jaleh Asri (Forex tips & Trick Signal)
59.Samfx Amfeez (Pakar Pair GBPUSD)
60.Bomoh Pip  (Caripips)
61.Penghulu Kepong (Kem Traders Malaysia) *
62.Ipin Penn (GalleberG Fx)
63.Jarin YnHm (TBOD)
64.Azhar Omar (Signal Konarleper)
65.Faiz Fxc (Course Faizfx)
66.Mycandletricks (Price Action SNR)
67.Mawi Fx (Trade Base On TBSM)
68.Rubie Fx (TBST)

69.Hafnar Hasim (Teknik BRN)
70.Ahmad Amizal (Jerkcrew Trading Style)

71.Sarmidi Mohd Zin (PTG Global Silent Scalper)
72.Anas Ksm (Teknik KSM881)

73.Nik Mohd Hakimin (Teknik Simple Tapi Garang)
74.Shah Fx (Forex ABC)
75.Manz Adnan (Teknik Excell Fircle Method)
76.Don Malaya (Teknik Depth Of Market)
77.Light Of Forex  (Teknik ET Protocol)
78.Ahmad Fuad Hassan (Teknik Market Depth)
79.Adam Amani (Teknik SNR Pro)
80.Khairul Arifin Mazlan (Teknik Grow Konsisten)
81.Jofliam (Forex Mudah)
82.Mizee Ab Hamid (Lukpayat & Oasis Method 4)

83.Mohd Azuri Zukainain (Seni Peperangan FCPO)
84.Musa Bin Jumat (TBST Moses El Friday) *
85.Mukram Sidek Fx (TBST Swing)
86.Mohd Romzan (Betras Trade Fx)
87.Salam Babu (Teknik Scalp Line)
88.Mohamad Fairos (Teknik Rayy Razz)

89.Megat Shahiran (GN Academy) *
90.Denial Fx & Rozlina Cocowawa (Teknik De'Scamtrader)
91.Nasir Sutan
(Mamu The Legend)
 
92.Fising Fx (Teknik Elliot Wave)
93.E-one Mrar (BBMA Money Management)
94.Siamang Fx (SGFX Group Of Forex)
95.Strange Pip (Teknik PRIME)

96.Yusof Salama (Teknik Mamamcd Fx).
97.Asyraf Azmi (Akedemi Forex Malaya)
98.Tiada Nama Berkata (SND & Price Action)
99.Zaid Bin Jumat (Pitujuh EA Expert)

100.Luqmanul Hakim (Scammer Killer, Pakar FX & Bitcoin)



Semoga newbie trader mahupun orang lama dalam bidang fx dapat sedikit manfaat dari perkongsian kali ini.Kepada nama2 team yang tidak disebutkan,jangan berkecil hati.Senarai diatas kan diupdated sentiasa.Mengikut aduan dan maklumat orang ramai,bukan sesuka hati pihak Piphijau,dimana kami hanya berikan konsultansi forex yang terbaik buat semua.

Kadangkala perlu proses silaturrahim atau team kami yang belum berguru dengan anda.Maklumkan "PM" pada admin-Along Piphijau Synergyrush ) jika ada senarai yang anda rasa layak untuk masuk carta trader malaysia di atas,namun nama mereka tidak diketengahkan,maklumkan segera.Senarai di atas akan dipenuhkan kuota.
Senarai di atas jika ada yang scam,menganjur skim cepat kaya,pihak kami akan buang terus,tanpa prejudis.

Manakala bold 
* di"syaki" sahaja,tidak berniat menuduh ,melibatkan 10 kes ke atas,samada kepada student atau aduan kes-kes  berimpak tinggi melibatkan banyak pihak.

Manakala yang bertanda
(Pemerhatian),jangan berkecil hati,ianya dengan sebab:

1.Profile atau Timeline bukan gambar sebenar atau tiada Logo team.
2.Aduan orang ramai.Masalah personel settle tepi.Anda ada ilmu yang bagus.


Team kami tidak mengampu dan backup sesiapa.
Straight to the point.List di atas hasil penilaian team dan maklumat diberikan orang ramai.

Kepada yang terpilih jangan jadi "selfish" untuk nama tidak disenaraikan,buat2 wara' ,nak silent dan tak mau dikenali.Nak silent deactive FB terus.Bantulah trader-trader bani melayu kita yang sering MC hingga boleh merasai nikmat "withdraw".

Islam mengajar kita teruskan memberi nilai,bantulah mereka seikhlas hati,dan senarai di atas juga hasil daripada maklumat student-student anda , yang memberi feedback postitif dan "trusted" dari pengalaman trading forex tuan puan.





Harap maklum.


67 comments:

  1. masa dan muna tu betolke?? kalau da pkai rs8 dan maketing je lebih betolke dia pro or scammer jgak mcm fizzat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke bang Zul,maklumkan sini,bukti jika mereka terlibat scam atau menipu individu.jika benar terbukti,saya akan buang nama mereka dari blog ini

      Delete
    2. Kalau letak harga kelas sampai ribu2 pastu xpenah tunjuk acc statement dlm ni pun dikire top 100 ker??..kalo takat nmpak mewah mmg bley sb kelas je ribu2....plus jadi cikgu forex mmg lbh mudah de trader forex....

      p/s: xsemua dlm list ni lah..
      Btw bukan haters sb sy sendiri blaja ngan oma ally

      Delete
    3. Saya harap yang buat kelas puluh ribu2 tu betulkan niat,saya faham,dalam ilmu marketing kita boleh "Up sell" dalam kelas percuma,namun berpada-padalah,jika jadi jutawan dengan cara tersebut,anda akan hilang respectable dalam niche "forex"dan maklumat semua ada,kasihanilah kawan2 trader kita,nasihat untuk diri saya juga ni bang.
      Kecualilah kita buat kelas kepada Tan Sri2,Kerabat Diraja,atau syarikat corporate,time tu boleh caj Rm1juta seorang,upah penat kita.Namun semua kena ada proven.Bukan sekadar tunjuk kereta mewah,duit berkepuk dan kebendaan.

      Delete
    4. Penah g kelas tp salah sorang trader ni.. dpt indi je..tp xpandai guna..bila tanya asyik kena perli.. last2 give up.. haha.. patut ke org cam tu jd top 100

      Delete
    5. Siapa kak? Gtau jaa nama..senang nak filter trader..dah pernah jumpe yg jenis kaki perli num satu..tapi takda nama pun..mcm syok sendiri sebab nak promote channel dia..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alfatihah buat sahabat dan guru trader Pacingko Ivi,ilmunya juga terbaik.

      Delete
  5. Replies
    1. Sama2 Tuan Fauzan,semoga menjadi rujukan rakan2 trader kita dalam menimba ilmu

      Delete
  6. Tok Nujum SNR, Siamangfx 10pips

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok Nujum SNR,bila tgk profile asal dan menetap di Indonesia,nanti kami piphijau list senarai trader Indonesia Pula,Siamang fx dah masuk dalam list..tq 777

      Delete
    2. tok nujum org msia..stay kt somban je.huhu

      Delete
  7. Minta maaf Along... Mcm mana dgn hakim... Just nk tau.. Pasal dh ramai yg kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu nama dia along x masukkan,dan team piphijau tak bertanggungjawab atas apa yang dia buat belakang kami semua,dia settle personel.

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Azrie hj ebrahim pendekar walaupun tk tersenarai bagi sy dialah yg tk di dendang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lingkup dah Azfx, Azrie hj Ebrahim entah ke mana menghilang....

      Delete
  11. Azrie hj ebrahim walaupun tk tersenarai bagi sy dialah pendekar yg tk didendang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik cik Yasmie,saya profile nya dulu..ramai pula hantar list rekemen,in sya Allah,yg terbaik akan berada di list

      Delete
  12. Awak lupa satu nama speaker jawa dengan zaid jumat. EA expert tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya masukkan dan semak nama mereka,nampak gayanya trader2 bagus Malaysia melebihi 100 list,tq wak Jo info

      Delete
  13. ahmad saufy & muna tu, dapat feedback dari student dia class basic advanced (rm1k). ada yang kata class atau teknik yang dia ajar tak bole pakai. membazir pergi class. tapi tengok ada student dari indonesia , memang boleh tahan power jugak profit lepas dia pergi class ultimate (rm4.5k). saya follow up smua student sbb nak tengok bukti haha. pendapat saya, kadang teknik yang diajar tu betul, cuma kita je kurang backtest dan analysis. tak jaga MM. emosi tak stabil. dan lain lain. terbebel panjang pulak. hehe harap dapat membantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Tuan Harraz,saya hargai komen tuan,kalau dari segi personel,saya sendiri ada kelapangan akan pergi ziarah Ahmad Saufy & Muna.Kena tanya khabar,takut kita tersalah "judgement".Namun ilmu fx memang "berisiko".Dan saya pesan kepada semua dan team saya juga, jangan caj mahal2,basic advancer rm1k,mahal sebenarnya bagi yang kurang kemampuan,kemudian MC pula.Bab2 rezeki ini milik Tuhan Semesta Alam,bukan cikgu punya dan bukan teknik.Tersalah entry pun boleh profit.Yang ikut teknik MC memanjang.Itulah namanya rezeki.

      Kadangkala tuhan tarik rezeki dengan terjumpa cikgu "scammer",trade kelaut dalam,MC, dan ter"sontot" skim cepat kaya.Itulah rahsia hikmah.Namun berapa ramai antara kita yang sabar.Semuanya menyumpah seranah sampai mahsyar.

      “Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedangkan kamu tidak mengetahui.”

      (Al-Baqarah: 216)

      Delete
  14. Masukkan nama along sekali. hehe

    ReplyDelete
  15. mohon along ke utarakan guru2trader setiap pelusuk negeri
    mudah berurusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sya Allah,tq juga,mungkin along akan letak lokasi mereka di atas.
      Banyak nak semak semula nama2 di atas.Perlu Telus dan staright to the point.Takde backup sesiapa.

      Delete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. Admin terpaksa delete 2 komen di atas (Diganti dengan di bawah),bagi menjaga aib saudara kita.
    Admin cuma menutup nama mereka,namun kes2 yang diceritakan di bawah ini ialah kisah sebenar realiti trader Malaysia:


     kwn sy masuk kelas ..abes kelas bila tnya soalan psl ..trus diam.msg xreply.call xangkat. recently je berkokok kes  yg dia claim asal dr dia.

    )- broka GAFX kn? kwn sy fund dlm tu smpi la xleh wd..

    MIB GAFX kn? cuci tgn tinggal client sangkut wd


     dia ni bkn trader..pegang ..buat kelas..alih2 dpt title masta.


     br join team  utk marketing


    )- lompat2 broka..dr fort ke ranex..dr ranex ke gafx..dr gafx ke blackbull.. dr fort cme mkn affliate. zaman ranex jd ib..tetiba annouce resign.client terkapai2. cerita gafx pn sama. jd MIB..kmudian merangkap RO..makan affliate client dr gafx & IDR..pastu lepas tgn.resign.. bila tanya..ckp da cuci tgn dr gafx. masa marketing bersungguh penuh gula dibibir.tanya dia berapa rmai client dia lepas tgn cmtu? skang ni jd RO blackbull.. nmpk gaya xlama..sbb affliate blackbull xmasyuk.


     ini mmg kaki layer smpi MC..buat pool acc..acc MC..buat broka..xbyr profit..la nie buat emas.


     trade xmenjadi..buat marketing..mkn hasil affliate..


    jadi nk tnya admin..buat homework x sblm buat list ni? sy xkesah awk nk buat list beribu skali pn..tp biatlah real trader..bkn marketeer. sy bosan dah org marketing dlm fx ni. ssh popit tunjuk..ss pelot diam sorang2.. ptut admin mintak skali no acc..broka dan investor password acc yg tgh active.br ada telor masta ke x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih admin sbb respond.anda pn dah bersetuju dgn reason yg sy kemukakan..harap anda boleh revise dan update balik list tu.kesian kt nubie2.mrk yg terjebat dlm forex ni sbb nk ringankn kos hidup..tp ble bertemu dgn nama2 yg admin sebutkn tu..naya la..kdg2..kita terpaksa berpahit dlm menegakkn kebenaran.

      Telus dan tulus

      Delete
  19. em no 11 tu... tak patut dalam list

    ReplyDelete
  20. NO 11 tu tak patut tuan. marketing lebih di ig. habuk pun tarak

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Admin terpaksa delete komen (Tuan Azlan Abdul Rahman) di atas (Diganti dengan di bawah),bagi menjaga aib saudara kita.
    Admin cuma menutup nama mereka,namun kes2 yang diceritakan di bawah ini ialah kisah sebenar realiti trader Malaysia:


    Yang  (nombor #) tu kelas mahal sangat dan dah masuk dlm blacklist saya.
    1. Forex ni sepatutnya bukan skim cepat kaya tapi asyik2 dia guna testimoni 10K seharilah, 500K seharilah dlm Fb dia. Itupun student dia yang bayar extra RM15K.
    2. Cara dia buat kelas macam orang salah. Pejabat dia kat Wangsa Maju dan ikutkan term dia, dia tak benarkan mempromosi kelas orang lain.
    3. Group Facebook  dia sangat sunyi dan takde senior member jutawan dll yg bagi input berguna.
    4. Support dia ikut telegram, tapi kalau nak join group telegram tu, kena bayar RM300 atau trade bawah IB dia. Itupun banyak berbual kosong dlm telegram tu.
    5. RM4700 kelas asas, belajar trendline and fibo je. Dlm kelas asas, dia sentiasa jual student dia ke tahap private coaching (RM15K). Dia sentiasa ungkit kejayaan student dia yg upgrade.
    6. Kelas private ialah RM15K. Pun saya ikut juga. Tak berbaloi sbb asyik lost. Dlm kes saya, dia tak buat di pangsapuri seperti yg dicerita dlm website, tapi di Ambasador Row KL.
    7. Skrg ni member group  tengah cemuh dia. Malahan salah seorg dari mereka yg cuba mendedah term  difitnah pula.  cuba cakap bahawa mengikut website , (.com.my) indicator dan update tambahan akan diberi percuma bagi yg bayar RM4700 tapi masalahnya dia minta bayar berganda2 pula. Sekarang com.my ditutup selepas term tu didedah.
    8. Sekarang ni tiba2 dia dapat gelaran Dato' pula. Mengikut article Utusan, ada ramai Dato' di luar sana tak dapat gelaran sah sebenarnya.

    http://www.utusan.com.my/berita/nasional/ribuan-datuk-datuk-seri-tidak-iktiraf-1.178075

    ReplyDelete
  23. Saya sarankan korg pergi kelas cikgu nazri(pelajari forex). Amat mmbantu dan yuran sngt2 berkesan rm500 sahaja...

    ReplyDelete
  24. Terbaik Along...kipidap all my prenz...

    ReplyDelete
  25. Salam Bos, memang terbaik info dlm ni. Semoga success dlm trading

    ReplyDelete
  26. asyraf azmi afm ok..klas 150 je..dkt setahun lbih da follow dea..telegram pon sntiasa active..n hri mnggu ade ttn wat ade wat sminar gak,,,trbaik

    ReplyDelete
  27. Dr fourex tu buang jelah. Scam duit org. Teknik ntah ape2. Ramai yg mc

    ReplyDelete
    Replies
    1. mangsa forex,

      Betol ke? sy pakai ilmu die okey jer..

      Boleh share skit pengalaman tu?

      Delete
  28. Assalamualaikum along boleh kenal 1 trader ni..dia bagi free belajar . Hanya deposit minimum yang org tu mampu je sebagai syarat.. Tapi Saya hairan dia takde fb Dan hanya group channel telegram sahaja.. Dan sape yg dh dftr masuk group belajar dia .sy Dari group belajar dia.. Seriously,ke banyakkan yang Saya pergi menuntut ilmu berbayar hanya dengan ilmu free dia je dh konsisten profit.. Pip hijau Cuba jejak cikgu yg humble ni untuk dapat dikongsi kepada semua trader nubie dan pendepo tegar.. Sy hanya dpt bg I'd telegram jea @hktrading

    ReplyDelete
  29. Salam, along ada satu lagi trader yg hebat dan humble. Nama dia azis bin busli, pencipta teknik fibosikarap. Dia bagi ilmu percuma n telegram group dia pun sangat aktif, tiap2 hari dia bagi free signal and analysis

    ReplyDelete
  30. Salam, along ada satu lagi trader yg hebat dan humble. Nama dia azis bin busli, pencipta teknik fibosikarap. Dia bagi ilmu percuma n telegram group dia pun sangat aktif, tiap2 hari dia bagi free signal and analysis

    ReplyDelete
  31. Tuan.. mintak tolong buang la nama no.62 ipin penn.. team Galleberg bukannya jaga btl dgn account client dgn service dia orang.. minggu lepas majority client galleberg telah mc semua. Dah la buat profit sharing.. tapi time critical tak ada tindakan pun stop ea.. biarkan account semua mc baru nak stop ea.

    ReplyDelete
  32. Ea galleberg jual dengan harga usd500.. dah banyak client mc dgn acc juga. X berbaloi la dengan harga begitu.x apa la kalao rm500.. nak kaya cepat la..

    ReplyDelete
  33. Boleh meletop Broker nie..hahahah

    ReplyDelete
  34. Saya baru nak belajar, klau boleh saya nak seorang cikgu trader yang boleh bantu saya untuk Trade, saya tak mampu sangat nak belajar kelas ratus-ratus ni apatah lagi kelas beribu ringgit, tapi kalau niat dah dihati untuk mencari makan, sy bedalkan aje tapi jangan lah smpai nak makan saya plak..

    Saya ikhlas untuk belajar... Harap tuan boleh bantu saya.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  35. Along jgn lupa letak layer hunter terbaik dia mngajar yuran pon murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAWK HUNTER PN SAME..1 GENG..YURAN MURAH...

      Delete
  36. As salam tuan penulis, saya ada perasan trader Harmonic Pattern di malaysia ni. Baru jer surface. FB : Harmonic Malaya, Telegram : @Harmonic Malaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam group Telegram kami ada jumpa. Cikgu Flyfx kalo xsilap

      Delete
  37. no 97, cikgu asyraf azmi dah tak mengajar forex, akademi forex malaya dah tukar ke akademi lagendary. cikgu dia hebat juga bagindafx aka fibolanun.. tapi nak dapat info pasal fibolanun susah sikit

    ReplyDelete
  38. bila lah nak dpt jdi mcm org tersenarai di atas tu..

    Never Give Up!!!!!

    ReplyDelete
  39. Nasir Yacob(Kuasa Forex) kan scammer, kenapa boleh naik ranking No.1 plak?
    FMCBR plak disyaki scammer...kan memang terbukti drg ajor sana sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa fmcbr scammer.. org yg gunakan nama fmcbr tu scammer.. back test dulu cbr dgn fibo tu.. basically .. forex nie kene kenal asas dulu.. kalau nak pandai baca kene belajar abc alif ba ta.. bukan terus bukak quran atau buku..

      Delete
  40. Syabhas dan tahniah kpd team pips hijau.
    Memang patut duduk dalam pemerhatian awan pro. Tak tau berapa ramai lagi dia nak tipu. Kawan dh kena... Harap yg lain jangan la terkena

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :