Kaedah Bodoh Panduan Ringankan Mobile Phone untuk MT4 dan Whats App

Salam 1 Malaysia,


Hari ini penulis ingin share benda paling mudah lajukan Mobile Phone.Sebab trader akan gunakan MT4 mobile untuk monitor.Disamping internet mesti laju kuasa "kuda",Hp juga perlu diservis,nanti nak close position yang kalian layer sampai penuh HP dan entry menjadi loss,walaupun guna multi terminal atau "close by"(Close position serentak kurang 2 saat walaupun ada 14juta layer)


Pernahkah anda mengalami masalah Paling men"celaka"kan emosi anda seperti gambar di bawah.


Letih dah tengok Youtube,search internet,masih tetap berat walau dah ikut step "auta" mat saleh,

Rupa2nya bersawang Whats App dengan file2,voice2 dan video2 sejak zaman Jurrasic yang kita tak delete.

Cikgu along jumpa kaedah mudah.

1.UNINSTALL games budak2 tak mumayyiz.Kita dah tua bangka,pergi mengajilah dari main COC dan pokimongo.

Pelbagai aplikasi Android menyimpan data dalam bentuk cache untuk menjadikan anda membuka sesuatu aplikasi dengan pantas, dan pada masa yang sama tidak menggunakan data yang tinggi. Memandangkan mungkin anda ada membuang sejumlah aplikasi yang tidak digunakan, maka data-data cache untuknya turut akan disimpan – yang mana anda boleh membuangnya dan mendapatkan ruangan storan tambahan.

2.Lepas settle step di bawah ini,barulah HP kita selaju petir.Patutlah selama ini HP kita berat.Ada saka rupanya.

Pergi Storan "File".Ikut step gambar di bawah.


File Manager

Biasanya MT4 atau Whats App kita berat di SD card.
Cari File "WhatsApp"

Media

Inilah rupanya "saka" yang beratkan HP kita.Delete dan hapuskan semua.


Fuhh..lega..lepas setlle sesi buang saka di atas.Baru ingat nak beli ipong 7'cancel.
Hp terus laju 2 saat dr Ipong7 dari kelajuan membaling anjing.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk rakyat Malaysia yang tertekan,dah lah minyak naik ,HP asik Hang dan hati tisu "left" grup sebab HP berat,x daya nak layan bertalu2 whats App dan taligrem.


2 comments:

  1. Hello Semua orang
    syarikat IRENE FERNANDEZ Pinjaman kembali di sini dan kini memberi pinjaman untuk semua jenis aktiviti pada tahun 2017 dan pinjaman ini untuk memulakan tahun baru. Anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Anda memerlukan penyatuan atau gadai janji pinjaman?
    Kami berada di sini untuk memberi semua masalah kewangan anda, kami meminjam wang kepada orang yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil, dan untuk melabur dalam perniagaan pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%. julat pinjaman kami dari 20,000 Ringgit 50, 000,000.00, Ringgit juga kita meminjam dalam dolar, Rupiah dan mana-mana mata wang lain pilihan anda.

    Hubungi kami hari ini melalui e-mel; (irenegironfernandez@gmail.com) untuk memohon.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :