SahVCS menganalisis market GJ dari H4 ke MN


Analysis GJ .Untuk MN ianya akan membuat terjunan jauh dengan pembentukan awan step di Main graph dengan kedudukan TP1 136000 mengikut tempoh 3 hingga 4 bulan bagi pengemar swing panjang. Bagi swing panjang ini adalah digalakkan menggunakan lot saiz yang sekecil-kecilnya di dalam entry.
Jika diikutkan untuk tempoh
waktu swing ianya akan berjalan mencecah ke bulan August hingga September ini. Bermaksud issue Brexit berjaya keluar dari UK.
Mari kita lihat untuk weekly pula. Sideway akan membawa ke pada TP 142890. Disana kenaikan kecil merupakan floating bagi entry MN sebenarnya. Ianya adalah perkara basic disebabkan turutan cara e2.
D1 telah memberikan isyarat kenaikan bermula melalui graph window 3 dan kekuatan di window 1 nya. Window 2 juga telah memberikan unjuran tahap kenaikan perlu berdasarkam line pink di BB nya.

Trend H4 akan memberikan laluan buy dahulu ke 141000 sebagai tp limit sidewnya

Penurunan adalah limit di kedudukan sekarang dan hanya menunggu masa pada bila-bila waktu sahaja untuk ianya naik ke tp trend. Dengan jangkaan masa 1 hari setengah hingga ke 2 hari disebabkan ianya adalah penggunaan di sideway dan bergantung pada kekuatan kelajuan market berjalan.

Post a Comment

0 Comments

Cari info FX di Blog ini :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...