Analisa GBPAUD





  



Untuk pair GBPAUD apa yg kita nampak clear uptrend dan wave skrg sedang membuat waves impulse ke atas untuk break Higher High . Jadi mcm biasa persoalan kita pertama kali dekat mana kita nak entry ..jadi mari ke timeframe lebih kecil







ini di timeframe h4 ..untuk buat masa skrg ni saya tak nampak lagi peluang untuk buy walaupun target kita adalah untuk buy ..tapi kena ingat confimation untuk buy masih tiada ..bermaksud kita belum pasti kehadiran buyer telah pun masuk market ..jadi saya masih menunggu ..


bagi yg high risk boleh entry buy stop di line merah atas tu ..disebabkan price sekarang tengah buat correction untuk impulse buy .




















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :