Forex Skim Cepat Kaya ???





Sepanjang anda mendalami dan pelajari ilmu forex ini.Macam-macam cabaran trader hendak memartabatkan apa bentuk seni dalam jual beli matawang ini.Alhamdulillah,makin lama,makin ramai yg terdedah dan faham apa itu forex yg sebenarnya.

.

Pada fahaman saya,untuk tahu sama ada trader itu genuine,bukan lah pada investor password.Tetapi pada analisa sebelum price terjadi.Logik.Jika kita analisa dan explain,itu maksudnya kita faham dan memang involve dalam market.Jika anda dapat investor password,tetapi show off profit hanya selesai entry.Sebelum entry senyap.Genuine ke?Atau copy paste signal orang?

.


Motif kita adalah untuk martabatkan profession ini,untuk menampakkan bidang ini lebih professional. Ramai masta atau sifu-sifu post sana sini yang profit je...entry ? loss ? huraian analisa kepada pelajar sebelum entry ada ? 

.


Satu lagi untuk mengatakan teknik atau SOP sesuatu analisa itu proven ataupun terbukti secara praktikal mesti dibuktikan dengan 1 tahun tempoh percubaan terhadap market bukan bulan ni jadi bulan depan jadi atau 3 bulan berturut-turut win gila2 ..grow ribuan percent terus nak mengajar terus declare setup anda padu ..

Ingatlah sesiapun yang masta or sifu or godfather forex sekalipun klau boleh grow riban2 atau ratus2 percent setiap bulan .Baik anda angkat kaki jauhi dia ..itu semua penipu ,kerana persoalannya mampukah dia buat dalam satu tempoh masa yg lama atau paling kurang setahun ???

.

Itu profit yg anda nampak.Yang rugi anda nampak?Forex bukan skim cepat kaya.Tapi jika betul cara,memang mudah kaya.Untuk sampai ke level ini,anda perlu alami detik kejatuhan tunggang terbalik.Bila anda sendiri dah sampai satu level,semuannya akan lebih tenang.Tapi setiap perjalanan,perlukan usaha.Man jadda wa jadda.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :