PAIR GBPCHF

FIRSTLY KITA PERGI KE TIMEFRAME DAILY

APA YG SAYA LIHAT IALAH

Di daily telah muncul confirmation candle iaitu low candle daily sama dengan low ib di h4


Tetapi agak risikonya adalah kerana tempat titik breakout tu bukanlah LL tetapi HL

SO

Kita takut dia breakout tapi penurunan bersifat sementara pastu sappp dia boleh fly balik

Tapi apa2 pun saya nampak klau dia break dia nak turun lagi tu sebab cara dia naik dlm bentuk crawling

Nampak macam dia nak clear order lagi tu


m15 pastikan ada wave terjadi mcm dalam gambar tu dlu baru boleh place buy stop di high ib h4 tu ..selagi mana tak terjadi jangan cuba2 gatal tangan nak entry ye



TAYOR



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :