Trade idea Daily EUR AUD















PAIR EUR AUD


Untuk pair euraud ni saya nampak trend bigscope uptrend dan wave sekarang berada di zon swing failure dan sedang membuat early projection untuk break previous high kerana price gagal create new low so seller gagal menguasai pasaran

Kalau anda follow analisa saya 2 hari lepas insya’allah anda sudah dapat buy di zon hL itu tetapi risiky la kerana tiada confirmation candle berlaku di situ

Apa-apa pun ini hanyalah sekadar update kerana kalau nak entry dah terlambat buat masa sekarang tetapi jangan risau kalau rezeki tu tak kemana bang

Trust

Tayor

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :