Intraday Analysis 16/9/2019 GBPCHF


















PAIR GBPCHF


Untuk trend di daily secara bigscope kita akan nampak jelas trend downtredn dan wave breakout projection

Sekarang dalam fasa retracement sahaja

Dan jika buka timeframe h4 pun tiada tanda untuk uptrend berlaku .Yang naik sekarang hanya sekadar retracement kerana price belum lagi break lower high di h4

Jadi untuk short term mungkin boleh la kott untuk buy

Jadi macam biasa tunggu price masuk zon hijau anak panah arrow tu baru fikir lain nak buy ke atau tak ..Jika ada reversal sapu je laa


Trust



Tayor


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :