SahVCS speedfocus split akaun.Sepertimana yang diberitahu, akaun pertama akan dipecahkan kepada 2 akaun sub dan menjadikan ianya akaun yang akan bertindak sebagai akaun yang bekerja untuk menghasilkan profit maxima.Akaun pertama akan diteruskan dengan kawalan yang sama bagi menerbitkan akaun - sub lain bagi menjadikan ianya lebih berdaya saing dengan setiap 2 akaun sub akan dikawal oleh seorang trader.

Bergantung kepada mereka yang mahukan total income tahunan andainya sedikit maka sedikitlah akaun sub diterbitkan. Manakala bagi yang mahukan maximum profit mereka perlu menerbitkan lebih banyak akaun subnya.

Total keuntungan sepanjang 2 minggu adalah 695% dan ini akan dipecahkan kepada 2 akaun yang mana setiap satunya berdepositkan USD3k.

Agak - agak berapa anggaran jika ianya berjalan serentak untuk 2 akaun selama setahun?

Bagaimana pula jika terdapat 10 akaun sub dan ianya berjalan serentak selama setahun. Bukankah ianya memberikan nilaian melebihi jutaan didalamnya.

Kiraan dan cara mendapatkan profit telah diterangkan sebelum ini. Manakala traders yang baru dilantik pula hanya perlu memahami bentuk graph dan SOP yang akan diajarkan secara details bagi menjaga akaun.

Purata income sekarang berpandukan akaun yang di displaykan di blog adalah 1.5k setiap minggu dan jika ianya jalan sebulan bermaksud 6k untuk 1 akaun.

Bayangkan untuk 2 akaun berjalan serentak. Pastinya akan menghasilkan income USD 12k sebulan.

Begitu juga sekiranya ianya berjalan dengan 10 akaun sub serentak maka ianya akan menghasilkan income 12k X 10 akaun X 12 bulan = USD 1440k.

Kita convert kepada RM akan menghasilkan USD1440k X 4.2 = 6,048,000. (MAKSIMUM)

Namun perlu di ingat ianya telah diset sebagai daily target USD115 maka paling minimum income setahun adalah USD 575 X 4 minggu X 10 akaun X 12 bulan X 4.2 rate = RM1,159,200 (MINIMUM)

Inilah nilaian penghujung 2020 yang bakal terkumpul dari 10 akaun sub yang bakal dijaga oleh 5 traders dibawah satu bumbung.

Insyaallah dengan kerja2 latihan dan pengurusan yang sedang dilakukan . Ianya boleh dicapai dengan target yang telah disetkan.

Tempoh pembelajaran 3 bulan ini adalah untuk melatih dan mendalamkan emosi bagi ianya tidak mudah diserang mental koyak semasa pelancaran 2020 nanti. Ini bermaksud tiada lagi akaun demo akan di displaykan di blog selepas 1 January nanti dan  diharap mereka yang berada di bawah bumbung nanti telah bersedia meneruskan langkah sepertimana trade santai yang diajarkan kini.

Insya Allah. Doakan kejayaan kami😊

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :