SahVCS speedfocus W2D4 ECad


Sebelum beraksi di market ECad esok. Saya ucapkan sekalung tahniah kepada mereka yang mengambil peluang dari signal W2D3 tadi dengan pairs pilihan UChf serta market USD melemah di sebelah malam selepas jam 8pm sehingga esok. Banyak profit yang dapat diperolehi dan banyak juga yang boleh dipelajari bagi menentukan arah graph sebelum ianya wujud. Ianya tidak mustahil di teknik SahVCS. Tahniah sekali lagi.

Esok merupakan hari yang memberi laluan terbaik bagi Euro beraksi. Perlu di ingat esok merupakan German Bank cuti dan ianya berada di bawah naungan Euro. Maka signal mudah yang pertama adalah Euro akan bertahan pada sebelah petang waktu Asia. Manakala USD melemah malam ni sehingga menjelang esok pagi pula memberikan flow kepada Euro pula untuk melemah selepas USD.  Jadi market esok untuk ECad akan mudah didraftkan.



Berikut adalah market ECad pada malam ini. Ianya akan memberikan sedikit penurunan di point ini kerana ianya adalah rujukan TP 2 CS sama level di dalam teknik SahVCS. 



Dengan memberikan lakaran graph dan point TP seperti dibawah ini. 



Tp 1.45535 adalah TP SELL sementara manakala selepas itu akan membentuk buy seperti graph dibawah ini. 

Bagi mereka yang mahu mengambil entry di kedua - dua bahagian sell dan buy boleh ambil seperti dibawah ini. 

Namun perlu di ingat TP sell sementara perlu diambil menuju ke TP yang diberikan pada angaran terhampir manakala TP buy adalah TP sahihnya




Selamat memorex. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :