Kurangkan Trade Untuk Win Banyak


Salah satu kenyataan yang paling menipu dalam trading adalah "Anda perlu mengambil risiko lebih untuk membuat lebih banyak" atau "Risiko banyak untuk membuat banyak." Itu tidak semestinya berlaku. Sebaliknya, trader harus berusaha untuk mengurangkan risiko setiap dagangan untuk menghasilkan pulangan yang tinggi. 
Inilah cara untuk melakukannya dan mengapa.

-Keeping Trading Risk Small.

Ketika menghadapi risiko dagangan, kebanyakan orang menganggapnya salah. Mengurangkan jumlah kecil pada setiap trade, seperti satu peratus daripada baki akaun, lebih cenderung untuk menghasilkan pulangan besar dalam jangka masa panjang daripada mempertaruhkan 20 peratus risiko daripada akaun.

Sebabnya adalah tidak kira betapa baik trader itu dalam trade, sudah tentu loss dalam dagangan pasti berlaku, kadang-kadang loss berturut-turut. Semakin banyak risiko pada setiap perdagangan semakin tinggi "risiko kehancuran", kemungkinan anda kehilangan segalanya.

Dengan mempertaruhkan satu peratus daripada baki akaun anda setiap dagangan, risiko mc anda adalah sangat rendah.

Bagaimanakah anda menggunakan satu peratus kuncinya ialah Sekiranya anda mempunyai akaun $ 10,000 yang berisiko satu peratus tidak bermakna anda membeli saham bernilai $ 100 (atau aset lain) dan membiarkannya naik. Sebaliknya, anda mengambil satu peratus dan menggabungkannya dengan stop loss dan sasaran keuntungan untuk memaksimumkan profit daripada modal yang digunakan.


                    -TRADE LESS TO WIN MORE-

Post a Comment

0 Comments

Cari info FX di Blog ini :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...