Terlepas peluang untuk trade
Fotolia_48831195_Subscription_Monthly_M


Jadi, bagaimanakah cara untuk kurangkan terlepas trades
-Journaling
Sukar untuk menangani masalah jika tidak dapat melihatnya. Apa yang membuat anda teragak-agak? Adakah anda terganggu? Berapa kerapkah pair itu follow sistem anda? Apa yang boleh anda lakukan untuk mengelakkan kehilangan peluang tersebut?

Masukkan dalam jurnal dagangan boleh membantu anda mengenal pasti pencetus masalah dan mendorong anda untuk buat lebih better pada plan anda masa akan datang.

-Set alerts and orders
Jika anda tidak mempunyai masa untuk menonton chart anda atau anda tidak berada di chart apabila peluang yang baik muncul, maka tetapkan amaran harga atau menggunakan pesanan masuk untuk dagangan anda. Anda bahkan dapat mengatasinya dengan mereka bentuk sistem teknikal mudah di platform anda.

-Decrease your position sizes
Sekiranya anda terlepas peluang baik untuk entry kerana anda tidak mempunyai keyakinan untuk mengambilnya, maka anda mungkin boleh mengurangkan saiz entry anda. Dengan cara ini, anda akan mengurangkan tekanan dagangan. Sudah tentu, mengamalkan teknik pengurusan risiko yang baik juga boleh pergi jauh untuk meningkatkan keyakinan anda.

-Look at the big picture
Menerima bahawa loss adalah sebahagian daripada dagangan . Satu atau dua kerugian tidak akan menjadi masalah jika anda mempercayai sistem anda dan anda melihat gambaran besar. Rugi adalah proses pembelajaran untuk buat lebih baik 

Anda tidak akan dapat memperbaiki apa yang anda tidak dapat lihat.'I have always believed, and I still believe, that whatever good or bad fortune may come our way we can always give it meaning and transform it into something of value'.

Hermann Hesse
Post a Comment

0 Comments

Cari info FX di Blog ini :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...