SahVCS Stay At Home analysis AudUsd.


Hari ini menujukkan market menempuh sedikit lonjakan HL (high limit)  semalam dan ianya telah diterangkan seawal mapping dilakukan. Jangan terkejut sebab HL dan VHL adalah wujud dalam market untuk apungan modal bagi memberi satu tekanan awal.

Contoh paling mudah adalah seseorang akan mengunakan segala apa yang ada untuk survival sebelum ianya berhadapan dengan rintangan paling kuat. Jadi sama seperti market untuk lock top point sebelum ianya jatuh. Ianya hanya berlaku di sideway mini.

TP asal kekal dan ianya seperti diterangkan dibawah.


Lihat trend kekal di D1 sewaktu lock market mapping dilakukan.Sekiranya untuk mengetahui dalam bahasa paling ringkas dan mudah adalah dengan kesan penularan . Rangsangan ekonomi diberikan kepada rakyat sebelum menghadapi sebarang kemungkinan gelombang ke3. Top point adalah rangsangan ekonomi itu manakala penurunan jatuh graph adalah trend kekalnya. Ini bukan bermaksud nilaian matawang akan merundum tetapi ia sebenarnya adalah langkah awal berjaga2 untuk penstabilan matawang trend besar bakal berlaku. Dan ianya normal.

Post a Comment

0 Comments

Cari info FX di Blog ini :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...