Showing posts with label SahVCS. Show all posts
Showing posts with label SahVCS. Show all posts

SahVCS speedfocus W4d2


Alhamdullillah semalam kejar target untuk hari ni.

Hari ni dah dapat untuk 2 minggu punya cover dari GU sebanyak USD 1921.





Selebihnya bonus 😋😋😋

Kita sambung lagi minggu ni Sampai mengunung.

AMINN. 

SahVCS speedfocus target W4


Percutian dari trade memang seronok. Banyak masa untuk digunapakai bagi keperluan lain. Namun tempoh percutian perlu di cover dengan incomenya selepas tamat sesi bercuti.
Berikut adalah kiraan sepatutnya income di penghujung W4 Sabtu ni.



Mari kita lihat income terkini dari W3 hingga malam ini.





Mari kita lihat jumlah keseluruhan 3 akaun ini sehingga malam ni dari W3 7 Oct 2019



Baki amaunt yang perlu di cari bagi memenuhi keperluan target minggu ni. 


Insya Allah. Boleh cover. 😋



SahVCS speedfocus W4d1




Seminggu bercuti di W3 kita sambung dengan 3 account di W4 ini. Bagaimana pun kita akan cover income di minggu percutian yang lepas pada minggu ini dengan mengekalkan average incomenya.



SahVCS speedfocus job vacancy




Dengan rasminya peluang kerjaya dibuka untuk pemilihan bagi memenuhi keperluan speedfocus 2020.

Mereka yang berminat akan diberikan bimbingan penuh dan menjalankan dua akaun trade yang telah disediakan untuk setiap seorang.

Set target pada USD 115 sepertimana routine practice dan membuat kawalan modal serta update graph mingguan.

Kesemua cara untuk perkara diatas telah diterangkan dan akan diperjelaskan lagi setelah mereka yang terpilih join nanti.

Anda SUDI, kami TERIMA.

Boleh terus apply di sini sementara talian utama sedang diselengara perkhidmatannya.

SahVCS speedfocus to ftt.




Penjelasan mengenai project speedfocus telah diberikan dan perancangan kewujudannya jelas di persembahkan kepada umum serta ahlinya.

Mengapa 'speedfocus' dilancarkan?

speedfocus dilancarkan bagi memberi ruang memajukan lagi diri dalam bidang trader.

Sepanjang  lebih 11 tahun kami membimbing, kini tibalah masanya untuk menukar meneruskan perjalanan selesa kepada bentuk perniagaan dan alam pekerjaan.

Telah menjadi hukum alam untuk belajar di usia muda dan bekerja untuk menampung keperluan diri didalam mana - mana sektor perniagaan tidak kira ianya awam mahupun swasta.

Tidak semua juga kita akan bawah rakan - rakan untuk bekerja bersama kita dan mereka juga semestinya mempunyai pilihan kerjaya masing - masing. Namun begitu ianya tidak semestinya terputus hubungan hanya sekadar pilihan dan hala tuju yang berbeza. Sistem talian masih dikekalkan.

Kami di SahVCS mengukur tahap keselesaan adalah kemuncak kepada suatu perubahan baru dengan mengambil kira kepada konsep penghijrahan.

Kita juga sering ditransfer dari satu department ke satu department yang lain bagi memenuhi keperluan dan memberi support kepada pihak lain agar tidak tepu dengan budaya kerja serta pemikiran yang sama.

Culture perlu diubah dan disusun bagi meningkatkan daya saing dan perubahan budaya ini memerlukan kekuatan drastik bagi implement nya.

Perubahan budaya kerja dengan dasar asas yang sama akan lebih menguatkan dan improvement dapat dilaksanakan.

Kami juga berpegang kepada Islamic concept iaitu pembelajaran wajib untuk berdagang serta bagi mengelakkan terdapat unsur perjudian.

Sistem pembelajaran lengkap telah disalurkan dan dilaksanakan dengan jayanya di semua sessi selama lebih 11 tahun SahVCS diwujudkan.

Adalah suatu yang mustahil bagi kami memberikan signal berterusan kepada umum kerana ianya dikhuatiri akan menjadikan ilmu yang dipelajari akan menjadi pekasam dan tidak  digunapakai sebab signal sentiasa ada dan secara tidak langsung ianya akan terus selesa trade tanpa mengkaji kerana masih mendapat profit hanya dengan mendapatkan signal. Ia boleh menjadikan perdagangan anda suatu yang subhah iaitu kurang jelas sumber datangnya pendapatan.

Dengan berpandukan konsep Islamik, kami sedar ianya perlu diperbetulkan dan pelancaran speedfocus adalah jalan terbaik kepada penyelesaian.

INILAH TUJUAN speedfocus DIWUJUDKAN.

KAMI HANYA MEMBERI... SIAPA YANG SUDI, AMBILAH.
LAMBAT TINGGAL.

SahVCS speedfocus 2020 Road Map




Sepertimana yang telah diberitahu sebelum ini pelancaran project 'speedfocus' akan bermula January 2020.

Pembahagian tugasan untuk penyampaian juga telah diberitahu sebelum ini dengan berlabuhnya tirai xtream maka semua group akan menutup tirainya selepas pelancaran speedfocus nanti. Bersedialah untuk penyampaian sepenuhnya melalui blog di PIP HIJAU mahupun di blog SahVCS sendiri yang mana ianya telah mula diwujudkan sekitar setahun yang lalu.

Sebarang talian hayat untuk menghubungi kami di SahVCS hanya perlu PM di talian yang sama dan tiada lagi group tele akan dilanjutkan bagi memberi laluan blog bergerak aktif sebagai library one drive.

Disamping itu semua sessi kelas juga akan ditutup buat selamanya dan kami hanya akan menjalankan aktiviti sepanjang tahun melalui aktiviti silent trade sahaja bagi memberi tumpuan kepada 10 akaun dan pemfokusan pada 5 staff yang dilantik sahaja sebagai menajamkan  skill mereka. Sessi kelas semangnya telah lama ditangguhkan penutupannya bermula tahun 2018 lagi atas beberapa permintaan.

Kami hanya bersedia untuk membuat hanya sekali saja lagi sessi kelas sekiranya dikehendaki bagi permintaan last minute sebelum ianya ditutup sepenuhnya menjelang pelancaran speedfocus.

Sepanjang 6 tahun kita bersama dari sesi kelas sehingga di lanjutkan sessi bimbingan yang pada mulanya dirancang untuk tempoh 3 tahun saja kini ianya telah melepasi 6 tahun dan semestinya ianya sudah dianggap sebagai kurang produktif untuk diteruskan.

Maka bagi memberi laluan kepada project baru di speedfocus langkah drastik perlu diambilkira dengan hanya speed dan focus pada perancangan matlamat yang disetkan bagi memajukan lagi SahVCS untuk lebih bertambah daya saing dengan perubahan diluar sana.

Perancangan untuk menuju kepada full time trade akan digerakkan dan ianya dirancang akan berlaku dalam masa terdekat disamping terdapat beberapa desakan luar untuk kami meneruskan secara ftt.

Ianya bagus untuk digerakkan awal agar ianya tidak menjadi satu kejutan disaat akhir.

Setiap perubahan yang dilakukan berdasarkan road map ini sebenarnya bukan satu yang baru dan ianya telah di perjelaskan pada satu - satu masa dahulu cumanya ianya di perlengahkan bagi mempastikan semua ahli bersedia sebelum sessi penutupan dan pelancaran project barunya.

Maka dengan ini saya dengan secara rasminya memberi isyarat pada semua ahli bahawa  tempoh 2 bulan akan diberikan untuk group - group tele bergerak dan selepas itu ianya akan hanya bergerak aktif hanya di blog sahaja.

Pembukaan kerjaya di SahVCS terbuka kepada 5 kekosongan pada mereka yang benar - benar  berminat dan sanggup bergerak dibawah bimbingan kami sepenuhnya sahaja.

Insya Alllah ia adalah langkah yang terbaik untuk memajukan diri dalam bidang trader.

SahVCS speedfocus account A




Mother account ini akan di tutup dan digantukan dengan 2 akaun child lot dengan keduanya berdeposit USD 3k




Manakala satu lagi child account adalah seperti dibawah




Ianya adalah di bawah konsep speedfocus untuk melahirkan 5 group A hingga E.

Sebagai tanggung jawab sosial. Walaupun phone sedang dibaiki. Guna phone spare tumpang setting pun, trade tetap diteruskan.



Dengan income yang sikit lagi mencapai target harian. Baki entry akan tetap di closedkan sehingga profit TP nya.



Doakan kejayaan kami. Untuk lebih maju.

Tunggu kemunculan nanti di group tele.

SahVCS speedfocus tatakerja




Pernahkah anda terfikir corak kerja di dalam sebuah syarikat?

👉 Mengapa perlu ada peringkat pengurusan.
👉 Peringkat pengkajian
👉 peringkat pengeluaran

Ianya adalah sebagai pengkhususan.

Pernah lihat MLM mewujudkan sistem KAKI kanan dan kiri sebagai langkah menambahkan ahli atau lebih dikenali sebagai system PIRAMID.

Pernah lihat pembahagian module di tempat kerja dijalankan bagi meningkatkan pengeluaran dengan pembahagian package.

Ianya bukanlah untuk dilihat sahaja, tetapi ianya adalah bagaimana cara kita melihat dengan pemikiran.

Adakah ianya cara kerja baru yang sekarang ini diwujudkan?

👉 TIDAK.

Ianya adalah sistem ALAM.

👉 Kewujudan Nabi Adam ke dunia dilihat sebagai pengasas system piramid sebenar. Dari seorang  bapa kemudian dengan kemunculan isterinya Hawa. Sejarah tamadun manusia terbentuk.melahirkan anak - anak sebagai peringkat kedua dan disusuli dengan anak yang berkeluarga merupakan satu bentuk pengkhususan department di bawah pengurusan keluarga (package), berterusan anak cucunya sehingga kini adalah merupakan satu penyusunan alam didalam membentuk system piramid. Ini bermakna system yang diguna pakai sama ada pembahagian peringkat pengurusan atau module serta grouping adalah berasaskan pada system ALAM.

Tiada satu pun di dunia ini yang wujud bukan berasaskan pada system ALAM. Malah penciptaan pesawat , kenderaan, bangunan dan keseluruhannya adalah berasaskan dari system ALAM. Kemajuan teknologi adalah untuk menambah baik penghujung penyempurnaan dengan kehendak pelangan sahaja. Mereka yang faham mengenai teknologi pastinya akur dengan keterangan ini dan mengakui kita manusia adalah tertakluk pada satu - satunya system yang tidak boleh dipisahkan iaitu sistem yang sempurna dan berkemampuan bertahan dengan kehendakNya.

Fahami keterangan diatas berpandukan pada system forex. Forex juga diwujudkan dari sistem jual beli muamalat dan ianya adalah terbentuk dari sistem ALAM.

Bermula dari system butter sebagai pertukaran sehinggalah konsep jual beli sehingga ke peringkat pukal ianya adalah berada di bawah konsep system ALAM yang mana didalamnya mempunyai support and demand.

Kadang kala saya sedih dengan pemikiran zaman sekarang yang dengan sengaja meningalkan kewajipan seharian contohnya solat semata - mata mahu mengejar target didalam pekerjaan. Sedangkan apa juga yang dilaksanakan di dalam pekerjaan itu sendiri adalah berasal dari konsep ALAM.

JANGANLAH KITA LEKA DAN LALAI DEMI MENGEJAR IMPIAN KITA DENGAN MENIDAKAN KEWAJIPAN. SEDANGKAN IANYA ADALAH BERASASKAN DARI SATU KONSEP YANG SAMA CUMA CARA PEMIKIRAN  MANUSIA SAHAJA YANG MEMBEZAKAN .

KEMBALILAH KE JALAN KEBENARAN.

👉 Terdapat satu kata - kata ustaz yang terkesan didalam hati untuk saya share bersama semoga ianya diambil ikhtibar. Amat ringkas tetapi mendalam.

Kita nampak masjid kita tak nak singgah solat. Kita Ada kempuan tapi kita tak mempercepatkan haji... Ditakuti bukan kita yang tidak mahu ke masjid atau ke tanah Suci... Tetapi masjid dan tanah Suci sendiri susah tidak sudi menerima kedatangan kita disana. 😭.

Renung - renungkan dan selamat beramal.

OK lah jika kita selitkan sedikit tazkirah didalam pembacaan dengan mengambil kira bilangan pembaca purata 1K setiap keluaran moga ianya boleh memberi manfaat.

Berbalik kepada pengkhususan cuba kita lihat kepada  money management yang di buat dari group  A,B,C,D dan E. Ianya adalah juga berkonsepkan kepada pecahan management mengikut groups dengan modulenya tersendiri. Berpaksikan target yang disusun dan kembali kepada system ALAM, ianya dilihat sebagai langkah terbaik didalam pengurusan sebab jika kamu takuti sesat. Kembalilah ke jalan kebenaran. Insya Allah akan menemukan kebaikan dan ganjarannya.

Janganlah mereka cipta konsep  hanya untuk menampakkan diri hebat sedangkan disebaliknya kajilah ianya untuk kegunaan sawajagat.

Ikhlas panduan dari kami di SahVCS.

SahVCS speedfocus money management's




Dalam perbincangan dengan beberapa traders banyak persoalan ditimbulkan antaranya:

👉 Guna broker apa?
👉 Withdrawal macam mana?
👉 Teknik apa yang diajar?
👉 Macam mana nak tahu market turun naik?
👉 Banyak sangat news, macam mana nak trade?
👉 Dah pernah trade dulu, seminggu cantik tapi minggu depan MC. Macam mana tu?
👉 Ada ea tak yang boleh dipercayai boleh kekal profit?
👉 Duit dah habis bang. trade tak juga balik modal.kenapa ye?
👉 Banyak kelas dah masuk tapi tak ada yang lepas kelas boleh trade dengan baik. Malah mereka minta main pool dengan mereka tapi tu pun lingkup juga.
👉 Trade suka - suka boleh la. Nak untung kasar memang tak dapat.
👉 Ramai yang cerita tahap dewa tapi bila ajarkan satu pun saya tak faham apa yang disampaikan.
👉 Forex ni perjudian nasib. Susah la nak menang.
👉 Ada ker orang yang sanggup bimbing kita. Semua cerita melangit untung. Bila buat kelaut dalam.
👉 Orang kaya boleh la trade. Rugi pun bole senyum apa.
👉 Forex... Tak payah la. Baik kerja makan gaji.

DAN BANYAK LAGI . DIMANA SILAPNYA?

👉 Antara yang saya nampak jawapan disini adalah 90% pembimbing forex adalah terdiri dari copy paste dan hanya mempengaruhi traders baru untuk mendapat komisyen lumayan.
👉 Pembimbing forex hanya mengejar keuntungan jangka pendek dengan scalping time frame kecil tanpa mengambil kira trend.
👉 Money management hanya berpandu pada lot size.
👉 Tiada target dalam trade.
👉 pelajar mempelajari teknik separuh jalan dan sudah mengangap diri sebagai master forex.
👉 Banyak sangat teknik dipelajari tanpa mengetahui nilaian setting digunapakai untuk tujuan apa dan bila mana ianya sesuai digunapakai.
👉 Suka trade di masa - masa tertentu dengan harapan.
👉 Masih blur mengenai retrace, pucuk dan akar.

Apa yang perlu dibuat jika anda berada di dalam situasi berkenaan?

👉 Jangan trade di real akaun . seharusnya anda kaji teknik anda sepenuhnya dan selengkapnya di demo. Ambil masa anda untuk terus belajar sehingga anda memahami keseluruhannya.
👉 Cari tenaga pengajar yang betul - betul boleh dipercayai.
👉 Guna platform broker yang mudah dihubungi.
👉 pastikan setiap kali anda entry dengan TP yang diset. Anda berhak untuk menikmati kehidupan selesa tanpa hati dan jantung yang nak gugur setiap kali buka MT4.
👉 Permudahkan dengan trade santai dan jika perlu kajilah di rujukan yang pernah disampaikan kepada anda sebelum ini.

Insya Allah, kami membantu dan usaha anda tidak sia - sia.

SahVCS speedfocus di Split v/s Main.




Main account atau selepas ini akan dipanggil sebagai MOTHER LOT

Split account yang selepas ini akan dipanggil sebagai CHILD LOT.

Jadi pengunaan istilah - istilah ini akan sentiasa digunapakai selepas ini.

👉 Apakah perbezaan antara mother lot dengan child lot?

Mother lot adalah digunapakai sebagai deposit awal yang dimasukkan ke dalam akaun broker sebagai modal permulaan dan di growkan untuk membentuk child lot.

Child lot pula adalah pecahan atau split amount yang diperolehi Dari mother lot untuk membentuk account baru.

Child lot boleh menjadi new mother lot setelah ianya melebihi 2 kali ganda nilaian deposit awal child lot

Sebagai contoh di SahVCS kita telah tetapkan mulai kini angka USD 3K adalah angka rasmi didalam setiap kali pembukaan account baru sebagai deposit dalam usaha 'speedfocus'.

Mother lot deposit = USD 3K

Setelah mother lot melebihi USD 6K maka ianya akan di split kepada 2 account dan lahirlah child lot pertama.

Disini mother lot akan berbentuk seperti begini :

👉 Mother lot 3k grow to 6k.
👉 Splitkan kepada 2 dengan menolak 3k dan melahirkan  satu lagi akaun sebagai child lot.
👉 Maka terbentuklah 2 account selepas itu sebagai :

👉 Mother lot ber BALANCE USD 3K.
👉 Child lot ber DEPOSIT USD 3K.

GROWKAN KE DUA - DUA AKAUN KEPADA  USD 6K SETIAP SATUNYA. SEBAGAAI GROUP A.

Setelah group A mother lot dan child lot mencapai nilaian USD 6K setiap satunya wujudkan akaun B.dengan setiap satunya mempunyai Mother lot dan chil lot baru.

Bentuklah ianya dengan langkah yang sama sehingga melahirkan group C,D dan E.

👉 Dari group A ianya melahirkan group B.sebagai langkah pertama

👉 Maka berjalanlah serentak group A dan B dan group A akan melahirkan group C dan D, manakala dari group B akan melahirakan group E dan F, sebab kedua - duanya berkemampuan membesarkan akaun Dari 3K kepada 6K secara serentak.

Perlu ingat setiap group  Dari A sehingga E hanya perlu mengunakan lot saiz 20 sen perentry sahaja dengan total entry adalah maksimum 5 pada satu masa.

👉 Apakah kegunaan  GROUP F?

GROUP F digunapakai sebagai modal CAIR sama ada ianya dipulangkan ke wallet atau untuk kegunaan extrim.

Apak maksud extrim?

EXTRIM adalah menguji keupayaan akaun baru dengan nilaian lot size berbeza pada entrynya untuk lebih mempercepatkan perkembangan profit dengan risk sedia ada di market MT4.

Maksudnya hanya di Extrim saja kita boleh guna lot size 1 USD atau lebih atau juga cuba berdagang di waktu news.

Perlu ingat Akaun A,B,C,D dan E adalah akaun paling selamat telah diwujudkan di SahVCS speedfocus manakala akaun F adalah merupakan akaun market terjah.

Guna cara ini sebagai panduan money management di SahVCS speedfocus untuk anda mencapai matlamat jutawan di akhir 2020 nanti. Insya Allah ianya akan tercapai sebab ianya telah dikaji dan ianya adalah normal praktis yang diamalkan dalam money management kajian melebihi 11 TAHUN teknik SahVCS ini.

👉 MENGAPA RAHSIA - RAHSIA BESAR KAMI DEDAHKAN?

Ini kerana kami tidak mahu anda yang berdagang di forex terpengaruh dengan berbagai bentuk pemikiran di luar sana yang menceritakan beribu keindahan dalam trade tetapi setelah menyertainya anda rasa seolah - olah segalanya sengsara.

Bukan salah money management  yang diterangkan berpandukan lot size tetapi ianya tidak didedahkan sepenuhnya atau mereka yang mendedahkannya sebenarnya dari copy paste dan mereka sendiri tidak mengkaji secara mendalam bidang forex ini.

👉 Peringatan RASMI SahVCS
Semakin besar modal didepositkan dengan sekecil lot size diambil didalam satu entry dengan total entry yang sembang akan membawa langkah selesa untuk berjaya di bidang forex.

JANGAN TAMAK DENGAN PROFIT.

JANGAN SUKA - SUKA GUNA LOT SIZE BESAR SEBAB ADA DEPOSIT BESAR.

JANGAN SAMPAI NAK MAKAN TAK SELESA ATAU TIDUR TAK NIKMAT.

JANGAN SAMPAI RASA KERJA RUTIN TERGANGGU AKIBAT TRADE.

JIKA IANYA YA. ANDA SEBENARNYA SUDAH TERJERAT DALAM FOREX EXCHANGE.

IKHLA DARI KAMI. SahVCS

SahVCS speedfocus dengan cara mengekalkan profit


Bagaimanakah cara untuk mengekalkan profit?

👉 Pernahkah anda bertanya apakah kaedah yang di ajar di teknik SahVCS.

Sebenarnya teknik ini menyampaikan ilmu mengikut contoh penyebaran Islam.  Teras didalam penyampaian Islam adalah melalui panduan Alquran dan hadis. Disamping itu ianya disampaikan secara langsung melalui pendidikan penyampaian melalui face to face dan secara muzakarah.

👉 Apa yang hendak disampaikan disini adalah Ianya mempunyai 1 Buku panduan SOP pembentukan  dan terdapat beratus ulasan dengan cara penyampaian  ruangan blog,  perbincangan di tele group, pembelajaran formal didalam kelas dan sesi live trade, pertemuan secara face to face didalam penyampaian, penyebaran dengan mengadakan kelas di seluruh Malaysia serta perkongsian di youtube, sessi video kelas dan sesi kelas pemilihan yang dijalankan sebelum ini sejajar dengan perkembngan masa.

👉 Teknik SahVCS juga mengutamakan SIDEWAY sebagai terasnya yang mana ianya adalah di kenali sebagai penyeimbangan dan kesederhanaan didalam Islam.

👉  Bagi mereka yang perasan sama ada secara langsung ataupun tidak, teknik SahVCS sebenarnya sering mengkaitkan  ekosistsm alam dan lumrah kejadian sebagai penyumbang kepada konsep teknologi serta sequence yang digunapakai adalah berkonsepkan pada kejadian alam. Teknik SahVCS juga menemui formula pembentukannya berasaskan hukum alam dari konsep engineering. Ianya bertepatan dan tiada satu perkara pun yang boleh lari dari konsep alam sebenarnya. Betul lah apa yang disampaikan didalam Islam itu tiada apa yang akan lapuk dek zaman dan tak akan lekang dek hujan. Bagi mereka yang mengamati atau memahami maksud disini pastinya mereka akan dapat berfikir sejenak sekiranya sesuatu perkara yang dibuat selama ini datang dari minat atau kehendak sendiri pastinya mereka dapat memahami apa yang disampaikan. Manakala bagi mereka yang berbuat hanya kerana suruhan atau memenuhi kehendak pihak lainnya. Pastinya mereka tidak akan dapat berfikir kerana ianya ditawan oleh emosi.

Mengapa teknik SahVCS menekankan TREND lebih dari cara sclaping atau intradays mahupun swing?

👉  Ianya adalah untuk anda berfikir.  Mengapa didalam Islam meminta anda berdoa dan memohon sesuatu yang besar dan penghujung yang baik.

Contoh doa harian anda adalah : 

1) Masukkanlah aku ke syurgamu....

2) Ringankanlah siksa kuburku dan jauhilah aku dari seksaan api neraka....

Serta pelbagai lagi. Adakah anda berfikir?

Mengapa kita tidak berdoa untuk perkara yang singkat contohnya

1) Selamatkan aku untuk pergi ke kedai makan waktu rehat ini untuk aku dapat sambung semula kerja selepas rehat.

2) Permudahkanlah aku untuk minum air yang panas ini agar tidak memudaratkan bibir.

👉 Dari contoh diatas dapatkah kami memahami suatu yang besar adalah merupakan matlamat manakala suatu yang kecil sebenarnya adalah harapan.

Jadi fahamilah maksud sclaping, intradays dan swing yang digariskan oleh pencipta istilah itu didalam mempengaruhi para traders tentang corak berdagang.?

Jika anda katakan YA. Anda sebenarnya copy fahaman atau anda sebenarnya bukan seorang penganalisis sebab didalam berdagang ianya sebenarnya sudah lama wujud sebelum MT4 dicipta lagi. Didalam Islam juga sudah menetapkan hukum perniagaan dan muamalat. Mengapa begitu? Mudah saja sebab Seuatu yang cepat tidak mengekalkan keindahan malah mendatangkan kesan sampingan. Manakala suatu yang berjalan mengikut flow adalah lebih baik dan bakal menemui kesempurnaan.




Sebab itu SOP pembentukan diteknik SahVCS dapat diwujudkan dan ianya lebih menekankan kepada trend.

Tiada istilah capat atau lambat dalam trade kerana mereka yang berjaya adalah mereka yang sentiasa belajar dan bila mereka belajar, pastinya akan menemui sangkut paut semua ilmu adalah berasaskan kepada unsur lumrah alam.

Wassalam.

SahVCS speedfocus split akaun.



Sepertimana yang diberitahu, akaun pertama akan dipecahkan kepada 2 akaun sub dan menjadikan ianya akaun yang akan bertindak sebagai akaun yang bekerja untuk menghasilkan profit maxima.



Akaun pertama akan diteruskan dengan kawalan yang sama bagi menerbitkan akaun - sub lain bagi menjadikan ianya lebih berdaya saing dengan setiap 2 akaun sub akan dikawal oleh seorang trader.

Bergantung kepada mereka yang mahukan total income tahunan andainya sedikit maka sedikitlah akaun sub diterbitkan. Manakala bagi yang mahukan maximum profit mereka perlu menerbitkan lebih banyak akaun subnya.

Total keuntungan sepanjang 2 minggu adalah 695% dan ini akan dipecahkan kepada 2 akaun yang mana setiap satunya berdepositkan USD3k.

Agak - agak berapa anggaran jika ianya berjalan serentak untuk 2 akaun selama setahun?

Bagaimana pula jika terdapat 10 akaun sub dan ianya berjalan serentak selama setahun. Bukankah ianya memberikan nilaian melebihi jutaan didalamnya.

Kiraan dan cara mendapatkan profit telah diterangkan sebelum ini. Manakala traders yang baru dilantik pula hanya perlu memahami bentuk graph dan SOP yang akan diajarkan secara details bagi menjaga akaun.

Purata income sekarang berpandukan akaun yang di displaykan di blog adalah 1.5k setiap minggu dan jika ianya jalan sebulan bermaksud 6k untuk 1 akaun.

Bayangkan untuk 2 akaun berjalan serentak. Pastinya akan menghasilkan income USD 12k sebulan.

Begitu juga sekiranya ianya berjalan dengan 10 akaun sub serentak maka ianya akan menghasilkan income 12k X 10 akaun X 12 bulan = USD 1440k.

Kita convert kepada RM akan menghasilkan USD1440k X 4.2 = 6,048,000. (MAKSIMUM)

Namun perlu di ingat ianya telah diset sebagai daily target USD115 maka paling minimum income setahun adalah USD 575 X 4 minggu X 10 akaun X 12 bulan X 4.2 rate = RM1,159,200 (MINIMUM)

Inilah nilaian penghujung 2020 yang bakal terkumpul dari 10 akaun sub yang bakal dijaga oleh 5 traders dibawah satu bumbung.

Insyaallah dengan kerja2 latihan dan pengurusan yang sedang dilakukan . Ianya boleh dicapai dengan target yang telah disetkan.

Tempoh pembelajaran 3 bulan ini adalah untuk melatih dan mendalamkan emosi bagi ianya tidak mudah diserang mental koyak semasa pelancaran 2020 nanti. Ini bermaksud tiada lagi akaun demo akan di displaykan di blog selepas 1 January nanti dan  diharap mereka yang berada di bawah bumbung nanti telah bersedia meneruskan langkah sepertimana trade santai yang diajarkan kini.

Insya Allah. Doakan kejayaan kami😊

SahVCS speedfocus 695% target profit


Tahniah mengekalkan profit dengan stable.




Standby untuk project 2020.mereka yang terpilih akan bersama kami bagi merebut peluang sebegini. Peluang kerjaya di SahVCS bakal diumumkan

Sesiapa saja boleh apply. Tapisan terakhir sahaja layak menyertainya.
Ikuti ianya disini.

SahVCS speedfocus daily target analysis


Salam sejahtera dan salam maju jaya. Mari kita lihat daily target yang dicapai sepanjang 2 minggu ini dan cara memplotnya nanti.

19 Sept


20 Sept

23 Sept

24 sept

25 Sept

26 Sept

27 Sept

30 Sept (SahVCS cuti)

1 Oct

2 Oct

3 Oct

4 Oct

Alhamdulillah. 

Nanti kita akan memplot graph dan cara memonitor targetnya. 



SahVCS speedfocus di minggu ke2 nya


Salam sejahtera dan selamat berhujung minggu. Seperti biasa weekend adalah penutup bagi mengenalpasti dan memeriksa semula sama ada target kejayaan yang di set dicapai. Mari kita lihat ianya secara keseluruhan terlebih dahulu untuk mengetahui kejayaannya.

Keseluruhan entry adalah seperti dibawah:
















Alhamdulillah ianya melepasi 227.5% dari modal telah diperolehi dengan baki entry seperti dibawah:


Dengan 2 graph pairs yang masih di kenal pasti di dalam keadaan on track serta hanya perlu menunggu market membawanya menuju TP. 




Tahniah dan selamat berhujung minggu dengan profit
Ameen. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :