Showing posts with label luxor. Show all posts
Showing posts with label luxor. Show all posts

Pengalaman MLM LUXOR

Salam Ramadhan buat semua,
Apa khabar jutawannngggg sontotan Luxor
Kredit kepada sahabat FB :
Farhad Hassan.

Semoga kisah di bawah menjadi tauladan buat semua :

Terima Kasih Adi Putra memperkenalkan LUXOR  kepada aku. Bukan Adi Putra yang genius tu. Bukan juga Adi Putra pelakon.

Tahun 2006, sekiranya anda bersekolah di asrama penuh, pastinya anda biasa dengan suasana jadual pemakanan di dewan makan. Makan sedap hanya pada hari Rabu dan Ahad. Stok maggi indo goreng, 3 in 1, biskut-biskut.

Bayangkan, dengan keadaan macam tu, tiba-tiba anda ditawarkan, "Jom! Aku ada dapat baucer makan buffet dekat hotel ni, free tak payah bayar, jom siapa nak?" pehhh kau makan biskut kering dengan kopi hari-hari, tibeeeeeee je terbayang makan lamb shank!

Hari tu Adi Putra ajak aku and the geng. Adi Putra, rakan sekolah sewaktu sekolah menengah dulu. Pelajar jurusan elektrik. Orangnya tak berapa tinggi, muka putih, dan petah bercakap. Heboh waktu tu kononnya dia join 3 line.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari info FX di Blog ini :